TR investing yorum ve kişi şikayeti nasıl yapılır

media 43

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Kripto paralar (Bitcoin) ve hisse senedi takip yapanların bir çoğu bu siteyi ziyaret etmiştir. Her ne kadar aşırı spam yorumların yer aldığını görseler de yine uğrarlar.

Borsa alanında bilindik bir site olan tr.investing.com uygulamasının kısıtlı olmasından dolayı rahatsız olduğunuz kişileri engellemek adına bir seçenek eklenmemesi büyük sorun gibi duruyor. Bu site içerisindeki paylaşımlara yapılan yorumlarda aşırı spam bulunuyor ve anında işleme aldırmanız çok zor oluyor. Yazımız genelde kullanımda zorluk çekenler için bilgilendirme içermekte.

teknik destek

Hesap engeli için tarayıcı kullanmanız gerekiyor. Bilgisayar veya mobil cihazınızdan tr.investing.com’ a girerek gerekli kısıtlamayı başlatabilirsiniz. İlgili kişinin yanındaki 3 noktalı alandan gereğini yapabilirsiniz.

Kişi nasıl şikayet edilir? 

Uygulamayla veya uygulamasız kişinin yaptığı yorumun yanındaki üç noktalı alandan işlem yapabilirsiniz.

Kişiyi engelleyemiyorum diyenlere gerekli bildirim için:

  • Kişi engelini göremiyorum veya bulunmuyor diyerek boş boşuna arayanların bu işlemi chrome tarzı tarayıcılarla yapılabileceğini söyleyelim.

Normal şartlarda çıkmayanlar için sistemin yeniden başlatılması veya yapamıyorum diyorsanız gizli sekmeden, başka ağdan ve cihazlardan test edilmesi gerekiyor. Sistemin sizi kısıtlama gibi bir durum söz konusu olabilir.

O kadar şikayet etmeme rağmen hala işlem yapılmayan hesaplar bulunuyor diyenlerinde, bilmeleri gereken bir kaç husus var. Birincisi bu yerlerin büyük kullanıcısı olduğundan dönüşleri uzun sürebilir. Başka bir nedende çoklu başvuruların daha hızlı reaksiyon aldığı.

TR investing yorum ve kişi şikayeti nasıl yapılır

Çok defa yapılan herhangi bir şeyden dolayı sistem tarafından engel yiyebilirsiniz. Kısaca ban denilen mevzu çıkabiliyor ve o an için hesabınız, cihaz veya ip’ niz engel alabiliyor. Aşmak için farklı yerlerden test edilmesi gerekiyor. Bazıları ek hesaplarıyla yoluna devam ediyor. Öncekinin yasağı kalktığında onla da devam edebiliyorlar.

Şüphe uynadıracak bir şey yapdığınızda uzun süreli veya kalıcı yasaklanabilirsiniz.

Son Güncelleme: 04.06.2021 17:35