Turkcell T60 Desen Tuş Kilidini Açma Hard Reset Sıfırlama

media 380

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Turkcell T60 cep telefona koyduğunuz açılış model desen şifresini unuttunuz ya da çok fazla desen denemesi yaptığınızdan dolayı telefonunuz kilitlendi ya da Turkcell T60 telefon a normal çalışıyorsa bazı hatalar ve sorunlar varsa hard reset işlemi ile sorunu çözebilirsiniz.

Turkcell T60 akıllı telefonda desen kilidi hard reset işlemi ile açıldığında telefona kayıtlı tüm veriler silinecek. Dosyalar silinmeden model kilidini ya da tuş kilidini açtırmak istiyorsanız teknik servislerden destek alabilirsiniz.

teknik destek

Hard reset adımlarından önce telefonun şarj durumuna dikkat ediniz öneri şarj %40 – %50. Ses Açma (ses yukarı tuşu) ve telefonun güç tuşu  (açma kapama tuşu) Turkcell T60 logosu geldiğinde tuşlardan elinizi çekiniz.

Turkcell T60 Desen Tuş Kilidini Açma

Ekrana Android System Recovery bölümü açılacak açılan seçeneklerden Wipe Data / Factory Reset‘in üstüne Ses Kısma (aşağı tuşu) tuşu ile geliniz ve Güç (açma kapama) tuşuna bir kez basıp çekiniz. Ekrana hard reset için onay yazısı gelecek Yes delete all user data üstüne gelip Güç tuşuna basıp çekiniz. Son adım Reboot System Now‘un üstüne tekrar Güç tuşuna basıp çekiniz.

Cihaz içerisinde bulunan tüm veriler silinip otomatik telefon yeniden başlayacak. Bu işlem 2-3 dakika sürebilir sabırla bekleyiniz.

Turkcell T60 fabrika ayarlarına nasıl dönülür: Menü> Ayarlar> Yedekle ve Sıfırla> Fabrika Ayarlarına Sıfırla

Turkcell T60 Desen Tuş Kilidini Açma Hard Reset Sıfırlama
teknik destek

Bir yanıt yazın