Turkcell Akıllı Depo Nedir Nasıl Kullanılır

media 4299

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Turkcell Akıllı Depo Nasıl Kullanılır,Turkcell Akıllı Depo Kurulumu İndir Nasıl Kurulur,Turkcell Akıllı Depo Ayarları Yedek Alma Geri Yükleme

Turkcell Akıllı Depo Nedir

Turkcell yeni bir hizmeti olan akıllı depo hizmeti verilerinizi silinmeden ve cihazınız kaynaklı durumlar için verilerinizi tekrar geri almanıza olanak tanıyan bir teknoloji.

Turkcell Akıllı Depo Nedir?

Turkcell Akıllı Depo fotoğraf, video, müzik ve dosyalarınızı saklayabileceğiniz, internete erişebildiğiniz istediğiniz yerden ulaşabileceğiniz Adresi akillidepo.turkcell.com.tr

Turkcell Akıllı Depo Nedir Nasıl Kullanılır

ve kolayca paylaşım yapabileceğiniz depolama servisidir. Akıllı Depo aylık yenilenen abonelikli bir servistir.

Bireysel ve kurumsal Turkcell aboneleri Akıllı Depo Servisi’nden faydalanabilir. Android (2.2 ve üzeri) ve iOS (5.2 ve üzeri) işletim sistemli akıllı telefon ve tablet kullanıcıları, Akıllı Depo’ya mobil uygulama üzerinden, akıllı cihaz sahibi olmayan Turkcell’liler ise http://www.turkcell.com.tr/akillidepo adresinden ulaşabilirler.

DEPO yazıp 2222’ye ücretsiz SMS gönderdikten sonra, iOS ve Android cihaz kullanıcıları uygulamayı indirerek, akıllı cihazı olmayanlar ise www.turkcell.com.tr/akillidepo adresine giriş yaparak servisi kullanmaya başlayabilirler. Ayrıca MAC ve PC’nizde rahat kullanımınız için uygulamaları indirebilirsiniz. Mac ve PC uygulamalarında, kullanım öncesi www.turkcell.com.tr/akillidepo adresinden aboneliğinizi başlatmanız gerekmektedir. Akıllı Depo Mac OS ya da PC uygulamasını indirmek için www.turkcell.com.tr/akillidepo web portalına giriş yapın, ardından Profilim altından Cihazlarım’a girdikten sonra en altta yer alan Akıllı Depo Uygulamasını İndirin butonuna tıklayın.
 

Turkcell Akıllı Depo’ya nasıl giriş yaparım?

Akıllı Depo uygulamasını açtıktan sonra, 3G mobil internet üzerinden bağlıysanız telefon numarasının son iki hanesi tuşlayarak giriş yapabilirsiniz. Wi-Fi ile bağlıyken Turkcell telefon numarası ve Turkcell Şifre ile giriş yapabilirsiniz. Ayrıca www.turkcell.com.tr/akillidepo web adresinden de Turkcell Şifre ile Akıllı Depo’ya ulaşabilirsiniz.

media 4290
 

 

  • Turkcell’lilerin hatıralarını güvenle saklamaları için Akıllı Depo Hoş Geldin Paketi (1 GB saklama alanı) ücretsizdir.
    DEPO yazıp 2222’ye ücretsiz SMS gönderen, uygulamaya veya www.turkcell.com.tr/akillidepo ‘ye giriş yapan abonelere Hoş Geldin paketi otomatik olarak ücretsiz tanımlanır.
 

Turkcell Akıllı Depo ücretli mi?

 

Turkcell Akıllı Depo uygulamasını indirmek ücretsizdir. Android cihazlarda T-Market üzerinden indirilirken oluşan data trafiği ücretlendirilmez. Google Play ve Apple Appstore’dan indirme yapılırken oluşan data trafiği mobil internet paketiniz varsa paketinizden, yoksa mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.

Senkronizasyon, yükleme, sosyal ağlar ve e-posta ile paylaşım, izleme/dinleme ve indirme işlemleri sırasında oluşan trafik, mobil internet paketiniz varsa paketinizden, yoksa mevcut tarifenizden ücretlendirilir. Ayrıca Akıllı Depo uygulamasının Ayarlar menüsünden Otomatik Yükleme seçeneğiniWi-Fi/3G, Wi-Fi ya da Kapalı olacak şekilde güncelleyebilirsiniz.VINN üzerinden kullanım sırasında oluşan trafik mevcut VINN tarifeniz üzerinden ücretlendirilir. Yurt dışı kullanımında, bulunduğunuz ülkede seçtiğiniz operatörün yurt dışı mobil internet tarifesinden ücretlendirilirsiniz.

Turkcell Akıllı Depo paketimin saklama alanı dolduğunda ne yapmalıyım?

Akıllı Depo uygulamasından ya da www.turkcell.com.tr/akillidepo’dan giriş yaptığınızda Hoş Geldin paketi (1GB saklama alanı) otomatik olarak ücretsiz tanımlanır. Saklama alanınız %80 ve %100 doluluğa ulaştığında SMS ile bilgilendirilirsiniz.

 

  • Mini Paket   (5 GB saklama alanı)        MINIDEPO yazıp 2222’ye gönderin.
  • Standart Paket (50 GB saklama alanı)  STANDARTDEPO yazıp 2222’ye gönderin.
  • Mega Paket (250GB saklama alanı)      MEGADEPO yazıp 2222’ye gönderin.
  •  

Akıllı Depo uygulaması içinden Paketler menüsünden ve www.turkcell.com.tr/akillidepo üzerindenPaketler menüsünden saklama alanınızı büyütebilirsiniz.

Akıllı Depo uygulamasına kolay ve hızlı yükleme yapılabilir. Fotoğraf, video, müzik ve dosyaları, Akıllı Depo uygulamasını açarak, sağ üst alandaki (+) tıklanarak yükleme yapılır.
Akıllı Depo uygulaması telefona kurulduktan sonra, telefonla çekilmiş son 5 fotoğraf ve sonrasında çekilen her fotoğraf Android cihazlarda otomatik olarak, iPhone/iPad cihazlarda ise uygulamanın açılmasıyla yüklenir. Video, müzik ve dosyalar da Akıllı Depo uygulaması veya www.turkcell.com.tr/akillidepo ‘ya yükleme yapılarak saklanır.

 

Android cihazdan Akıllı Depo’ya yükleme videosunu izlemek için tıklayın.

iPhone/iPad’den Akıllı Depo’ya yükleme videosunu izlemek için tıklayın.

  • Turkcell Akıllı Depo’dan indirme nasıl yapılır?

    Akıllı Depo uygulaması ve www.turkcell.com.tr/akillidepo’da bulunan fotoğraf, video, müzik ve dosyalar Android ya da iPhone/iPad cihazlarınıza kolayca indirilebilir. İndirmek istediğiniz içeriğin üzerine tıklanır, ardından sol alt köşede bulunan paylaş ikonuna basıldıktan sonra Cihazda Sakla butonuna basılır.
    www.turkcell.com.tr/akillidepo ‘dan bilgisayara indirme yapılacaksa, ilgili dosyanın üzerine sağ tıklanarak İndir’e basılır.

     

    Android cihaza indirme videosunu izlemek için tıklayın.
    iPhone/iPad’e indirme videosunu izlemek için tıklayın.

    • Turkcell Akıllı Depo’ya dosya boyutu limiti var mı?

      Fotoğraf, video, müzik ve dosyalarınız mobil uygulama üzerinden yüklenirken 250 MB, www.turkcell.com.tr/akillidepo üzerinden yüklenirken ise 4GB tekil dosya boyutu ile sınırlıdır.
       

    •  

  •  

  • Akıllı Depo’da senkronizasyon nasıl yapılır?

 

Akıllı Depo’yla akıllı telefon/tablet senkronize etmek için uygulama içerisinden Android cihazlarda alt menüde bulunan Yenile butonuna tıklanır, iOS cihazlarda ise ana ekran aşağı çekilir.

akıllı depo

Turkcell Akıllı Depo telefon rehberi nasıl yedeklerim?

Android cihazlarda Akıllı Depo uygulamasını açarak, Kişiler ikonuna tıklayın ve yedeklemek istediğiniz rehberinizi seçin.
Telefonunuza yeni kişi eklerken kayıt yeri olarak Akıllı Depo seçerek rehberinizi güncel tutabilirsiniz. Yüklediğiniz rehberinize www.turkcell.com.tr/akillidepo’ dan de ulaşabilirsiniz. Telefon rehberi yedekleme limiti 10.000 kişi ile sınırlıdır.

  • Hattımı devretmem durumunda Akıllı Depo’daki bilgilerime ne olur?

    Akıllı Depo’da bulunan tüm bilgileriniz (fotoğraf, video, müzik, dosya, rehber) silinir.

     

    • Hattımı kapatmam durumunda Akıllı Depo’daki bilgilerime ne olur?

      Akıllı Depo’da bulunan tüm bilgileriniz (fotoğraf, video, müzik, dosya, rehber) silinir.
       

    •  

  •  

Akıllı Depo paketimi daha küçük saklama alanlı pakete nasıl geçirebilirim?

 

Abone oldugunuz paketin saklama alanından daha küçük bir pakete geçmek için kullanmakta oldugunuz uygulama üzerinden veya www.turkcell.com.tr/akillidepo Paketler menüsünden değişikliği yapabilirsiniz. Değişikliği yaptıgınız ay iki paket ücreti faturanıza yansıyacaktır.

Son Güncelleme: 07.05.2017 19:51