Huawei çekiliş kampanya dolandırıcılığı

media 143

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Yılbaşı çekiliş ve kampanya paylaşımlarına dikkat ediniz. Resmi marka kanalları dışında karşılaştığınız paylaşımlar dolandırıcılık yöntemi olabilir.

Her alanda dolandırıcılık level atladı. İnandırıcılığı yitirilene kadar her yöntem kullanılıyor. Hayat sigortası, hediye Samsung, çekilişten şu kadar kazandınız yalanı derken bu liste uzayıp gidiyor. 

teknik destek

Huawei şirketinden resmi bir açıklama var. Türkiye instagram sayfasında yer verilen ve bilgilendirme yazısında, şirket adını kullanılarak yapılan asılsız çekilişler ve kampanyalara dikkat ediniz. 

Sosyal medyada yer alan ve aynı zamanda WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarında da görülen dolandırıcılık paylaşımlarına dikkat ediniz. Bu tarz tuzaklara düşmemeniz için resmi web sitesinin ve çağrı merkezi kanalından bilgi alınmasını öneriyoruz.

Markamızdan bağımsız şekilde yapılan bu paylaşımlar kandırma amaçlıdır. Resmi hesaplarımız dışında yapılan duyurulara itibar etmeyin mesajı veren şirket sürekli olarak kampanya ve kullanıcılarımıza hediyelerimiz oluyor. İşte bunu fırsat bilenlere dikkat edilmesi gerekiyor.

Genelde AppGallery ve web sitesinden yapılan hediye paylaşımları dışında fake sayfalar, mesajlar ve bağlantılara dikkat ediniz. Bir zaman gönderilen ulaşım bedeli ödenmesi veya kampanya başvuru ücreti ödenmesi gibi yalan içerikler sık dolaşıyordu.

Huawei çekiliş kampanya dolandırıcılığı

Huawei çekiliş

Son Güncelleme: 09.01.2021 17:12