Instagram kamerası için ön satış

instagram kamerasi

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

2015 Yıllında gündemde olan ve ilgili detayları yayınlanan Instagram kamerası satışı bizi tekrar geçmişe götürdü.

Kickstarter kampanyası olarak başlayan, Polaroid tarafından finanse edilerek devam eden projenin sonucunda ortaya çıkan Instagram ikonu şeklindeki Polaroid Socialmatic Camera satışa çıkmıştı.

teknik destek

Instagram Socialmatic ismiyle ortaya atılan proje ADR Studio ekibi tarafından geliştirildi. Açtıkları Kickstarter sayfası ile Polaroid firmasının da dikkatini çeken ekip, sonunda projeyi gerçekleştirmeyi başarmıştı.

Yaklaşık 2 yıl süren bir geliştirme aşamasının ardından tamamlanan Instagram logosu şeklindeki fotoğraf makinası Polaroid Socialmatic Camera internet üzerindeki çeşitli sitelerde ön satış seçeneği ile ortaya çıkmıştı.

Görsel olarak Instagram ikonuna benzeyen makinayı diğer dijital makinalardan ayıran en önemli özellik ise hızlı fotoğraf baskısı özelliği. Bu sayede çektiğiniz fotoğrafa hem dijital olarak hem de küçük kağıtlara basarak sahip olabilirsiniz. Bastığınız kağıdın köşesine eklenecek QR kodu ile fotoğrafın Instagram versiyonuna ulaşmak da kolay hale gelmişti.

14 megapiksel kameraya sahip olan Polariod Socialmatic Camera‘nın ekranı ise 4.5 inç. Wi-Fi ve GPS desteği bulunan telefonda Android sistemi kullanılıyor. 4GB dahili hafıza ve MicroSD kart ile 32 GB’a kadar arttırılabilen harici depolama alanı sunan Polaroid Socialmatic Camera‘ nın ön satıştaki fiyatına 299 dolar istenmişti.

instagram kamerasi 2
Instagram kamerası için ön satış
teknik destek