Instagram sessize nasıl alınır

media 1292

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Ünlü resim ve kısa video paylaşım uygulaması Instagram yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. İşte son gelen güncelleme ile uygulamada yer alan sessize alma özelliği…

Instagram uygulaması sonunda kullanıcılarının beklediği özelliği çıkarıyor. Gelecek hafta yayınlanacak olan yeni güncelleme ile firma uygulamasına sessize alma özelliği ekleyecek. Peki bu sessize alama özelliği nasıl çalışacak.

teknik destek

Instagram sessize alma nasıl yapılır? Yayınlanacak olan yeni güncelleme ile artık ana ekran akışında görmek istemediğini profilleri sessize alabilirsiniz. Ayrıca bu yeni güncelleme ile hem gönderileri hemde hikayeleri birlikte kapatma şansı kullanıcıların elinde olabilecek. Profilleri sessize aldığınızda yine de sessize aldığınız profilini yine görmeye devam edeceksiniz. Bu işlem  ile sessize aldığını kişiyi tamamen arkadaşlıktan çıkarmış olamayacaksınız. Ayrıca sessize aldığınız profil istediğiniz zaman tekrar eski haline getirebilirsiniz. Kısaca aynı facebook uygulamasında olduğu gibi arkadaş olamaya devam edeceksiniz fakat kilinin gönderilerini görmeyeceksiniz.

Instagram sessize alma

Instagram sessize nasıl alınır

Çevrenizde yer alan bazı kişilerin paylaştıklarından veya yayınladıkları resimlerden sıkıldıysanız veya bunaldıysanız bu kişininde arkadaşlıktan çıkardığınızda kırılabileceğini düşünüyorsanız bu yeni özelik tam size göre. Aslına bakarsanız sadece Instagram için değil bütün sosyal medya araçlarında bu özellik olsa iyi gibi. Çünkü bazen hakikaten ipin ucunu kaçıran paylaşımlar karşımıza çıkabilmektedir.

Sosyal medya uygulamaları bu özelliği ne yazık ki çok fazla uygulamalarına koymak istememektedirler. Bunun  sebebi ise kullanıcılarının çok fazla içerik görmelerini istemeleridir. Diğer taraftan çok fazla arkadaşı olan kişilerinde gönderi kalabalığı yaşadığı da bir gerçek. Neyse ki instagram bu konuda diğerleri gibi düşünmeyerek sessize alma özelliğini çıkarıyor. Detaylar için Instagram sessize nasıl alınır haberini inceleyebilirsiniz.


Instagram error 500 "5xx server error" hatası 2019

Instagram error 500 "5xx server error" hatası 2019

Instagram hikayeleri açamıyorum 2019

Instagram hikayeleri açamıyorum 2019
Son Güncelleme: 24.05.2018 19:42