Surface Pro5 ile ilgili gelen ilk bilgiler!

media 2059

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Microsoft' un Surface Pro dizisinde bir güncellenmeye gidecek mi? Yeni bir Surface Pro çıkış sinyali verildi mi? Çıksa nasıl bir özelliklerde olmasını isterdiniz?

Microsoft, Surface Pro dizisinin güncellenmesi bilgisi beklenirken, nihayet Surface Pro5 için bazı ayrıntılar belli oldu. Peki bu ayrıntılar yeterli mi?

teknik destek

Surface Pro güncelleme yapılmasının ardından neredeyse 1,5 yıl geçmiş olmasına rağmen, seri için gelen bilgi ve iddialar neredeyse hiç yok gibi bir durum var. Ama kısa süre önce yapılan bir haber ile sessizlik bozuldu.

İşte Office Pro 5 için yapılan en kapsamlı bilgileri paylaşalım…

Surface Pro5 için yapılan ilk bilgi paylaşımı Microsoft için güvenilir paylaşımları yapan Paul Thurrott’ en geldi. Surface Pro5 için attığı bir tweet’ de bazı detaylar şekillendi. Tabi açıkladığı bilgiler hiç memnun edici değil. Açıklamaya göre işlemci İntel Kaby Lake ve docking port kullanılan Surface Connect güç bağlantı.

Bazı kullanıcılar tarafından yapılan yorumlarda USB-C bağlantısı olmayacağı yönünde ama bu olasılık düşün olduğu görüşü hakim. İnternette dolaşan bir söylentiye göre Microsoft yakın zamanda donanım etkinliği ile çıkabilir. Bu etkinlikte belki yeni bir Surface Phone veya Surface Book’ dan söz edilebilir.

Yeni Surface Pro5 olacak mı?

media 2057

Son Güncelleme: 01.05.2017 18:59