Speedial.com Nedir Virüsü Nasıl Kaldırılır Temizleme

media 2411

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Speedial. com Nedir Virüsü Nasıl Kaldırılır Speedial.com Virüsünü Silme,Speedial. com Speedial.com Açılıyor Geliyor Silme Kurtulma

Internet Sayfası Açtığımda Speedial.com Geliyor Nasıl Değiştiririm

Speedial.com Virüsü Nedir Virüsü Temizleme Adımları. Bilgisayardan Internet Explorer Chrome Açtığımda Speedial.com Açılıyor Nasıl Kaldırırım Temizlerim? Speedial.com Virus Temizleme Silme Programı

Speedial.com tarayıcı reklam virüsüdür. Bilgisayarınıza kurduğunuz bazı programlarda kurulum sırasında işaretli kutucuklar ile yüklenir yada yetersiz virüs programlarının engelleyemediğin internette tuşladığınız yazı yada bannerler’le gelir.

Speedial.com Bilgisayardan Internet Explorer Chrome Kaldırma Adımları

  • Başlat denetim masasında bulunan program ve özellikleri yada program ekle kaldırdan Speedial.com ile ilgili ne varsa teker teker kaldırınız. Uygulamaların yanında üretici bilgisi var toolbar yazılı olan her şeyi kaldırabilirsiniz.
  • Google arama kısmı’da online virüs taraması yazıp çıkan sonuçlarda ilk sırada eset olanı indirip çalıştırıp virüs taraması yapınız. Virüs temizleme verilerinizin büyüklüğüne göre 30 dk ile 2 saat arası sürebilir tarama bittikten sonra kırmızı yazı ile kaç tane virüs tespit ettiğini gösterecektir temizleme sonucunda 2 tane kutucuk çıkacak ikisini’de işaretleyip tamam yada finish butonuna tıklayıp pc yeniden başlatınız.
  •  

  • Bilgisayarın kayıt defterinde system dosyalarında kalan virüs kalıntılarını silmek için Ccleaner yazılımını bilgisayara kurup temizlemeyi çalıştırınız.
  • Yukarıda bulunan adımlar ile uğraşmak istemiyorsanız yada çözüme ulaşamadıysanız sistem geri yükleme yapabilirsiniz. 
  •  

Speedial.com Nedir Virüsü Nasıl Kaldırılır Temizleme

Son Güncelleme: 26.03.2017 18:11