Sony Xperia Z Sualtı Kamera Çekimi Sağlayan Aqua Z Uygulaması İndir

media 522

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Sony Xperia Z Sualtı Kamera Çekim Yapmayı Sağlayan Aqua Z Uygulaması Nedir? sony xperia z squa z camera uygulaması su altında çekim yapmayı sağlıyor.

Sony Xperia Z Sualtı Kamera Çekimi Sağlayan Aqua Z Uygulaması İndir

teknik destek

Yeni nesil akıllı telefonların su ve toza karşı dayanıklı bir yapı sergilemesi mobil dünyasından yeni bir gelişme değil, ancak Xperia Z ile bu durumun yaygın hale geldiğini ifade etmek sanırım yanlış bir değerlendirme olmaz. Xperia Z sonrası başta yine Sony cephesinde olmak üzere Samsung, Huawei ve LG tarafında da suya karşı dayanıklı modeller oluşturuldu.https://www.teknolojihaber.net/ZProximityCamera_0.3.1.apk

Su altında şu an için belirli bir süre dayanıklılık sunabilen modellerde, kullanıcılar telefonlarla su altında çekimler gerçekleştirebiliyor.

Sony Xperia Z Sualtı Kamera Çekimi Sağlayan Aqua Z Uygulaması

Sony’nin Xperia SP ve Xperia ZR modellerinde kullanıcılar, su altında ekrana dokunmadan daha basit bir şekilde, fiziksel deklanşör butonu sayesinde çekimler sağlayabilir. Söz konusu Xperia Z’ye geldiğinde ise; telefonla su altında çekimler gerçekleştirmek için ekrana dokunmak gerekiyor ve bu durum da su altında hiç de kolay olmasa gerek.

sony xperia z sualtı kamera çekim

XDA Forum üyelerinden AGGevorgyan ise geliştirdiği uygulama ile Xperia Z sahiplerinin su altında daha basit bir yöntemle çekimler oluşturmasına olanak sağlıyor. “Aqua Z camera” adlı bir uygulaması fotoğraf çekmek için yakınlık sensörünü kullanır. Sadece su altında olduğunuzda parmağınızı yakınlık sensörü üzerine dokunun ve telefon çekim yapmaya başlıyor.

Bunun yanı sıra kamera uygulamasında çözünürlük değiştirme seçeneği, otomatik netleme, otomatik beyaz dengesi flaş ve renk efektleri ile çekim esnasında ayarlamalar yapılabiliyor. Kaynak: kaynak: XDA-Develepors

Uygulama sadece Xperia Z için geliştirildi ve hali hazırda geliştirilmeye devam ediliyor. “Aqua Z camera” uygulaması için APK dosyasını sitemizden indirebilirsiniz.

Son Güncelleme: 31.05.2017 01:01