Samsung Galaxy S4 Ne Getirdi Nasıl Ucuza Alınır

media 4935

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy S4 özellikleri açıklandı. Peki en ucuz Galaxy S4 nereden alınır? iPhone mi almalıyım Samsung mu? Hangi telefon modeli daha iyi…

Samsung Galaxy S4 Ne Getirdi? Nasıl Ucuza Alınır?

teknik destek

Akıllı telefonların biri gidiyor diğeri geliyor. Her geçen gün “daha iyi” özelliklere sahip bir başka model bir önceki modelin yerini alıyor. Bu duruma tüketici de şaşırmış durumda.  Akıllı telefon üreticileri arasındaki bu rekabet en çok tüketiciyi etkiliyor.Ancak olumlu mu yoksa olumsuz mu etkiliyor henüz anlamış değiliz. Fiyatların düştüğünü ve özelliklerin yükseldiğini görüyoruz ama bir önceki modele henüz ısınmamışken yeni bir model ile karşı karşıya kalıyoruz.

Telefon, bilgisayar ya da televizyon gibi elektronik ürünlere ulaşmak için önceden alışveriş merkezlerinin teknoloji mağazaları ziyaret edilirdi. Hatta orada çalışan satıcı elemana “hangi modeli tavsiye edersin?” sorusu sorulurdu. Artık Hepsiburada, Kliksa ve Hızlı Al gibi teknoloji siteleri sayesinde bu probleme bir son verebilirsiniz. Hatta Kliksa indirim kuponu, Hızlı Al hediye çeki gibi fırsat kuponları ile daha fazla avantaj yakalamak da mümkün.

Akıllı telefonlar üreticileri arasında soğuk bir savaşın olduğunu görmek mümkün. Bu savaşın galibi kim bilinmez ama Samsung, Apple, Htc, Sony, Blackberry bu savaşta yer alan markalar. Tüketiciye en fazla modeli ise Samsung sunuyor. Hatta Samsung markası Apple markasının iPhone 5 modeline karşılık Galaxy S4 serisi ile karşımızda. 2012 yılının Nisan ayında satışa sunulan Galaxy S4 özellikleri ile de parmak ısırtıyor. Sahip olduğu özellikler ile piyasanın en becerikli ve gelişmiş modeli diyebiliriz.

Samsung Galaxy S4 Özellikleri

Galaxy S4’ün özellik olarak parmak ısırttığını söylemiştik. Peki bu modelde ne gibi özellikler bizi bekliyor. Ekran boyutu en çok merak edilenler arasında idi. Galaxy S4, 5 inçlik Full HD Amoled ekranı ile bizi karşılıyor. Dokunmatik tablet bilgisayar mı yoksa telefon mu aldığınızı anlamayacaksınız. İşlemci ise dört çekirdek ve 1.9 olarak üretilmiş ki bu oldukça yüksek bir performans demek. İşletim sistemi olarak ise tahmin edebileceğiniz gibi Android olarak hazırlanmış. Ram balleklerinin de telefonun hızlı olmasında önemli bir etken. 2 GB ram belleği ile hızınıza hız katıyor. 4G özelliğinden tutun sesli fotoğraf özelliğine kadar daha sizi birçok özellik bekliyor. Galaxy S4, keşfedildikçe memnuniyet veren bir model. Siz telefonu kurcalamaya başlayın ve sizi bekleyen sürprizleri görün. Samsung, Galaxy serisine yeni bir model katarken diğer akıllı telefon üreticileri de boş durmuyor. Örneğin Sony markası su geçirmeyen bir akıllı telefon üretti ve ezberleri bozdu diyebiliriz. Apple ise iPhone 5 ile her ne kadar eleştiri alsa da görünen o ki iPhone 5S pek yakında karşımıza çıkacak.

Yakın zamanda yeni bir telefon almayı düşünüyorsanız sanal alışveriş sitelerine uğramadan, fiyat almadan satın almayın. Sanal alışveriş sitelerini ziyaret edenler gözlerine inanmayabilir çünkü fiyatlarda çok iyi indirimler var. Satın alacağınız telefonların fiyatları yüksek olunca indirimlerde cebinize giren miktar o kadar büyük oluyor. Kim daha fazla indirim istemez ki? İndirimlerin yanı sıra bir de indirim kuponu fırsatı var ki birçok kişi hala fırsat kuponlarını yeteri kadar kullanmıyor.

Oysa çok ciddi indirimleri kaçırıyor ve bundan haberi yok. Siz de artık indirim kuponlarından yararlanmak istiyorsanız o zaman Kupon Sihirbazı, Kupon Al, Kuponmag gibi siteleri ziyaret edin.İndirim kuponu piyasasını temelinden değiştirecek gibi görünüyor. Retailmenot isimli İngiliz firmasının yolunda ilerleyen Kupon Sihirbazı’na bakmadan indirim kuponu araştırması yapmayın deriz. Onlarca farklı mağazaya ait indirim kuponları arasında boğulmaya gerek yok. İlgili kategorileri tıklayarak direk sizi ilgilendiren fırsat kuponlarına ulaşın ve indirim kuponları tek tek inceleyin. En önemlisi size en fazla avantaj kazandıracak sitelere giriş yapın ve satın almak istediğiniz ürünün fiyatına bakın. Artık aynı ürüne daha fazla ücret ödemeye gerek yok. Bilinçli tüketici olma yolunda indirim kuponları bizi 1 adim ileri taşıyacak gibi görünüyor!

Son Güncelleme: 26.04.2017 13:45