Pokemon GO seviye atlama leveller

media 2411

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Pokemon GO seviye atlama leveller

Pokemon GO itemler Pokemon GO levellar. Pokemon GO yardım destek hattı Pokemon GO müşteri hizmetleri telefon numarası var mı? Pokemon GO itemler leveller. Pokemon GO indir yükle 2016. Pokemon GO seviye atlama leveller listesi. Pokemon GO nasıl indirilir nasıl yüklenir? Samsung Galaxy ve iPhone

teknik destek

Dünyanın en popüler oyunlar arasında hızlıca yerini alan Pokemon GO, Türkiye dahil tüm ülkelerde ilk çıktığı hafta ile en çok oynanan oyunlar içerisinde. Apple yaptığı açıklama da ilk hafta App Store’ de en çok indirilen oyun olduğu açıklandı.

Pokemon GO oyunda güçlü olmak için seviye atlamak gerekir. Seviye atlamaları oyunda güçlenmenizi sağlar. Oyunda ilerledikçe itemlerle ücretsiz sahip oluyorsunuz.

Pokemon GO itemler nedir? Oyundaki yardımcı araçlar ve malzemelere denir. İtemler, pokemonları bulmak ve yakalamak için kolaylaştırma yöntemidir. Pokemon Go Ball pokemon go topları elde edilip pokemonları yakalayabilme ve levellarını yükseltebilirsiniz.

Yakaladığınız basit Pokemonlar profesöre gönderilerek güçlü Pokemon Candy elde edebilir ve Pokemon’ a tekrar level atlatılabilir.  Pokemon GO oyununu indirmek için Pokemon GO indirme adresi Android iPhone haberini inceleyebilirsiniz.

Pokemon GO seviye atlama leveller listesi

 

 

Pokemon GO seviye atlama leveller

Son Güncelleme: 04.03.2017 00:00