Android Tabletim Açılmıyor Ne Yapmalıyım

media 2411

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Android Tabletim Açılmıyor Ne Yapmalıyım? Açılmayan tableti ne yapılmalı? Android tabletlerde açılış sorunu hatası çözümü? Tabletim şarj dolmuyor neden

Android Tabletim Açılmıyor Şarj Olmuyor Ne Yapmalıyım ?

Açılmayan ya da açılıp kapanan tabletler için aşağıdaki adımları deneyiniz eğer sorun devam ediyorsa cihazın garantisi devam ediyorsa yetkili servisinden destek alabilirsiniz.

teknik destek

Tablet açılıp kapanıyorsa hard reset adımlarını deneyiniz işlem gerçekleşirse içerisinde bulunan veriler silinir ve açılır

Tabletini eğer açılmıyorsa öncelikle tabletinizi en az 30 dakika şarj edip tekrar deneyiniz. Eğer tabletiniz açılıyor fakat android simgesinde takılıyor ise yazılımsal bir sorundan dolayı tabletiniz açılmıyor olabilir. Tabletinizi açmayı denediğinizde ekrana görüntü gelmiyor fakat android işletim sisteminin açılış ses tonunu duyuyorsanız yazılım sorunu yaşıyor olabilirsiniz Servis ile görüşünüz.

Tablet şarj oluyor görünüyorsa ve olmuyorsa bataryası arızalı olabilir. Tablet şarj oluyor ama açıldığında donup kalıyorsa yazılım kaynaklı olabilir. Destek hattını arayarak yardım alabilirsiniz.

Son Güncelleme: 28.04.2017 16:05