Twitter Periscope Canlı Yayın Uygulaması indir Yükle

media 3635

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Periscope Canlı Yayın Uygulaması, Twitter Periscope Nedir Nasıl Kullanılır? Periscope Twitter Programı indirme Yükleme Adresi Link. Program Özellikleri

Periscope Twitter Canlı Yayın Uygulaması indirme Yükleme

Periscope programı nedir nasıl kullanılır özelliklerin detayları? Periscope Twitter uygulamasını indirmek, yüklemek için link adresi nedir. 

Twitter Canlı Yayın Odaklı Uygulama Periscope Nedir

Twitter, mobil uygulamaları için titizlikle güncellemelerini yapan ve gelişen sosyal devlerden biri. İşte adından çok söz ettirecek yeni uygulaması Periscope ile karşımızda. Twitter, Periscope uygulamasını 100 milyon dolar yakın bir bedel ödeyerek aldığı canlı yayın  odaklı uygulamasını yayınladı.

Periscope Uygulaması Nedir Nasıl Kullanılır: Periscope uygulaması, Twitter üyeliği ile kayıt olduktan sonra takipçilerin yaşadığı anları canlı şekilde paylaşım yapabileceği uygulamadır. Canlı yayında yorum yapma, beğeni yapma ve beğeni düzeyini görüntüleme, yeniden oynatma ve farklı farklı ifadeler gönderme gibi içerikler sunuyor.

Periscope uygulaması şuan için sadece iOS cihazlarında indirmeye açıldı. Android için gelecek ay gibi başlaması bekleniyor. Periscope Apple mağazasından ücretsiz indirebilirsiniz.

Twitter Periscope Canlı Yayın Uygulaması indir Yükle

Son Güncelleme: 24.03.2017 18:00