Mac ve iOS kullanıcıları için En İyi PDF Düzenleyici: UPDF (%80 İNDİRİMLİ)

En iyi PDF Duzenleyici

Son güncelleme 9 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

PDF günümüzde en çok kullanılan belge dosya biçimlerinden biridir. Bu dosya biçimi, metinler, grafikler, diyagramlar, illüstrasyonlar ve daha fazlasını tek bir dosyada önemli bilgileri paylaşmanıza olanak tanır. Ancak maalesef iOS veya macOS cihazlarınızda bir PDF dosyasını açmak için üçüncü taraf bir araçtan yardım almanız gerekebilir. Çünkü Apple cihazlarına yerleşik bir PDF düzenleyici gelmez. Neyse ki, güvenilir PDF editör konusunda eksiksiz kullanacağınız UPDF for Mac and iOS da bunlardan biridir. Verimli bir şekilde PDF düzenlemek için ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip olan Adobe Acrobat’e daha uygun fiyatlı ve kullanıcı dostu bir alternatiftir. Bu heyecan verici PDF düzenleme aracı hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin!

Bu programın özelliklerini tartışmadan önce, bu benzersiz UPDF teklifini açalım: XXX kullanıcıları şimdi UPDF Pro’yu %80 indirimle satın alabilirler, bir lisans macOS, iOS, Windows ve Android’de kullanılabilir!

teknik destek

UPDF Editor’ın Genel Bakışı

PDF’leri okuma, düzenleme ve yorumlama

UPDF, şifrelenmiş PDF dosyalar dahil olmak üzere herhangi bir PDF dosyasını okumanıza izin verir. Bu program, PDF dosyalarını Mac üzerinde açmak için basit ve heyecan verici yöntemler sunar, sadece sürükleyip bırakma veya Dosya Aç seçeneğini kullanarak açabilirsiniz. PDF dosyasını açtıktan sonra, metin ve geribildirim ekleyerek düzenleyebilir ve şık yorumlar, yapışkan notlar, damgalar ve metin işaretleri ile dosyalara açıklama ekleyebilirsiniz. Ayrıca UPDF for Mac, PDF dosyasına gömülü olan resimleri düzenleme seçeneği sunar. Resimleri döndürebilir, çıkarabilir, değiştirebilir ve kırparak onları istediğiniz gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.

En iyi PDF Duzenleyici 2
En İyi PDF Düzenleyici
  • Sorunsuz iş akışı için cihazlar arası senkronizasyon

Sık sık PDF dosyalarını paylaşmanız gereken bir ofis ortamında mı çalışıyorsunuz? UPDF tam size göre! Bu program, PDF’leri bir linki kopyalayarak ve birden fazla kişiye yönlendirerek paylaşmanıza olanak tanır. Alıcılar, UPDF hesaplarını kullanarak PDF dosyalarını açıp görüntüleyebilirler. Ayrıca PDF dosyasını doğrudan bir e-posta ekleri olarak da gönderebilirsiniz. PDF dosyasını paylaşırken, kopyalama, yazdırma ve indirme seçeneklerini açıp/kapatabilirsiniz.

  • Çeşitli dosya biçimlerine dönüştürme

İnanın ya da inanmayın, her zaman PDF’leri diğer biçimlere dönüştürmek isteyeceksiniz. UPDF, PDF’leri dışa aktarmadan veya paylaşmadan önce çeşitli biçimlere dönüştürme görevlerinizi kolaylaştırır. PDF’leri DOCX, PPTX, XLSX, HTML, JPEG, PNG ve daha birçok biçime dönüştürebilirsiniz. Hatta bilgileri arşivlemek için mükemmel olan PDF/A biçimine bile dönüştürebilirsiniz.

En iyi PDF Duzenleyici 3
En İyi PDF Düzenleyici Programı
  • Güvenli belge işlemleri için şifreleme ve imzalama seçenekleri

UPDF for Mac ve iOS, PDF dosyalarınızı daha güvenli hale getirmenize ve manipülasyona karşı korumanıza yardımcı olur. İlk olarak, PDF formunu elektronik veya el yazısıyla imzalayarak doğrulayabilirsiniz. Ayrıca, yetkisiz erişimi önlemek için PDF dosyanıza bir açık şifre ekleyebilirsiniz. UPDF, yetkisiz erişimi engellemek için izin şifresi eklemenize de olanak tanır. Bu şifre, okuma, kopyalama, silme ve paylaşım gibi yetkisiz manipülasyonları engeller.

  • PDF’lerin düzenlenmesi ve yönetimi

Bazı durumlarda, PDF dosyalarınızı daha ilgi çekici ve okunabilir hale getirmek için düzenlemeniz ve yönetmeniz gerekebilir. UPDF ile Mac üzerinde PDF dosyalarınızı çeşitli şekillerde düzenleyebilirsiniz. Örneğin, farklı bir dosyadan yeni bir PDF sayfası ekleyebilir veya boş bir PDF sayfası ekleyebilirsiniz. Ayrıca, PDF sayfalarını değiştirebilir, çıkarabilir, bölebilir, döndürebilir ve kaldırabilirsiniz. Ayrıca, UPDF, tek, çift, yatay veya dikey gibi ideal PDF sayfa aralığı seçmenize olanak tanır.

En iyi PDF Duzenleyici 4
En İyi PDF Düzenleyici Uygulaması

ChatGPT Teknolojisinin Entegrasyonu

Hızlı teknolojik ilerleme, UPDF’in hiçbir şansa yer vermediği anlamına gelir. En son güncellemelerimiz, şu anda mevcut olan en gelişmiş yapay zeka modeli olan ChatGPT eklentilerini içermektedir. Bu entegrasyon sayesinde, PDF çalışmalarınızı daha kolay ve ilgi çekici hale getirmeyi, düzenlemeyi ve profesyonel görünümlü PDF’ler oluşturmayı amaçlıyoruz ve bunu yaparken daha az zaman harcamanızı sağlıyoruz.

En iyi PDF Duzenleyici 5
En İyi PDF Düzenleme Programı

Aşağıda,ChatGPT destekli özelliklerimizle sağlayacağınız bazı avantajlar bulunmaktadır:

  • Otomatik PDF çevirisi: Bu özellik, UPDF’in PDF dosyalarını herhangi bir dile çevirme ve çeviriden orijinal dile geri çevirme imkanı sağlar. Birden fazla dil desteği sağlamasının yanı sıra, ChatGPT sayesinde tüm çeviriler hatasız ve doğru olur.
  • Özetleme ve önemli bilgilerin çıkarılması: ChatGPT’nin yardımıyla, bu PDF özetleyici size PDF dosyalarınızı hızlıca tarayarak önemli metinleri ve bilgileri çıkarma konusunda yardımcı olabilir. Bu, nihayetinde size çok miktarda PDF düzenleme ve okuma zamanından tasarruf sağlar.
  • Yapay Zeka destekli yazma, yeniden yazma ve düzeltme yetenekleri: UPDF’in Yapay Zeka yetenekleri sayesinde, ideal PDF metinlerini oluşturmak için çaba harcamanıza artık gerek yok. ChatGPT, tüm zorlu işleri sizin için yapacak, yeni metinler yazmanıza, metinleri yeniden yazmanıza ve PDF dosyanızı düzeltmenize olanak tanıyacaktır. Daha önce hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Kullanıcı Deneyimi ve Arayüzü

Bu rehberi sonlandırmadan önce, UPDF for Mac ve iOS üzerindeki genel kullanıcı deneyimini inceleyelim. Başlangıç ​​seviyesindeki kullanıcılar için, bu basit ve kullanımı kolay bir araçtır ve temiz ve sezgisel bir arayüze sahiptir. Gördüğünüz şey, aldığınız şeydir ve kullanıcıların bunu kullanmak için herhangi bir bilgiye ihtiyacı yoktur. UPDF kesinlikle kullanıcı dostu bir PDF düzenleyici olarak adlandırılabilir.

PDF Expert ve UPDF Editor Karşılaştırması

KarşılaştırmaPDF UzmanUPDF
  FiyatlandırmaYıllık: 79,99 $ Ömür boyu: 139,99 $Yıllık: 9,99 $ Kalıcı: $29.99
  Çalışan SistemlerMac, iOSWindows, Mac, iOS ve Android
PDF Okuma  PDF’leri Açma ve Okuma
 Konuşmacı notları içeren PDF slayt gösterisi
PDF Açıklama Ekleme  Vurgula/Üstü çizili/Altını Çiz/Metin Yorumu/Yapışkan Not/Şekiller/Kalemler/Pullar/İmzalar
 Metin Açıklaması/Metin Kutusu/Çıkartmalar
PDF’yi DüzenlePDF’de metni/resimleri/bağlantıları düzenleyin
 Filigran ve arka plan ekleme ve düzenleme
OCRTaranmış PDF’leri düzenlenebilir PDF’lere dönüştürün
PDF’yi DönüştürPDF’yi Word, Excel, PPT, Metin ve Görüntülere (PNG, JPG) Dönüştürün
 PDF’yi HTML/RTF/XML/PDF/A/CSV/BMP/GIF/TIFF’e dönüştürün
PDF’yi DüzenleyinSayfaları ayıklayın, döndürün, ayırın, kaldırın ve kırpın
 Başka bir dosyadan sayfa ekle/değiştir
PDF’yi KoruyunAçık şifre ekle
 İzin şifresi ekle
PDF paylaşPDF’yi bir bağlantı aracılığıyla paylaşın

Sonuç

Şimdi günlük PDF düzenleme işlerinize UPDF’i eklemeye ikna oldunuz mu? Bu yazıda tartıştığımız gibi, bunu düşünmek için birçok neden var. Düzenleme, yorumlama, şifreleme, imzalama, paylaşma ve daha birçok özelliğin keyfini çıkaracaksınız. Bu program sayesinde tüm bu özellikleri ve daha fazlasını birden çok cihazda kullanabileceksiniz.

Ancak hala kararsızsanız, size harika bir UPDF abonelik paketi sunuyoruz. Şu anda UPDF Pro hesabına %80 indirimli bir yükseltme için özel bir teklifimiz var ve tartıştığımız tüm özellikleri açabilirsiniz. Tipik olarak, yıllık bir plan sizi 49.99 dolar tutarında iken, süresiz bir plan sizi 99.99 dolara mal olacaktır. İndirimlerden sonra, yıllık plan sadece 9.99 dolar ve süresiz plan sadece 29.99 dolardır. Bu fırsat hala geçerliyken acele edin!

teknik destek

Bir yanıt yazın