Ücretsiz Bedava Ofis Nasıl Kullanılır Office Web Apps

media 2655

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Ücretsiz Bedava Ofis Nasıl Kullanılır Office Web Apps

Ofis programını ücretsiz kullanmak ister misiniz ve internet olan her yerden Ofis belgelerinize ulaşmak istemez miydiniz. Mail adresiniz varsa hotmail gibi Oturumu aç diyerek kullanmaya geçebilirsiniz. Microsoft’ un uzun zamandır verdiği bu ücretsiz hizmeti belkide çoğu kullanıcı bilmiyordur. Bu hizmetten yararlanmak için Hotmail veya Outlook hesabınızın olması yeterli. Mail hesabınız yoksa zaten ücretsiz hesap açabilirsiniz.

teknik destek

Ofis ücretsiz bedava kullanma nasıl kullanılır Microsoft Office Web Apps hizmeti

Ücretsiz Bedava Ofis Office Web Apps,Bedava Full Sürüm Ofis Word Excel PowerPoint İndir,Ofis 2003 2007,Ücretsiz Ofis 2010,Ücretsiz Ofis 2013 2014 Full İndir

Mail adresiniz yoksa ücretsiz Ofisten yararlanmak için Kaydolun butonunu tuşlayarak açılan sayfada aşağıda sağ tarafta Şimdi kaydolun yazısını tuşlayınız.

media 2647

İnternet üzerinden Office Web Apps hizmeti ile mail hesabı ile giriş yapıp (Hotmail,windowsLive,Msn ve Outlook) Online Word, Online Excel, Online PowerPoint ve Online OneNote gibi Ofis araçlarını ücretsiz kullanabilirsiniz.

media 2648

Ofis araçlarında yaptığınız işlemleri internet olan her yerden istediğiniz zaman ulaşabilir isterseniz belgeleri düzenleyebiliyorsunuz.

media 2650
media 2651

Bedava Ofis hizmeti, SkyDrive üzerinden depolayarak kullanılıyor isterseniz’ de başkaları ile paylaşabilirsiniz.

Ofis Belgelerine her yerden erişin ve herkesle paylaşın
  • Gittiğiniz her yerde cihazlarınızdaki Office belgelerini görüntüleyin ve düzenleyin.
  • Kağıtlar yazmak, sunumlar hazırlamak, elektronik tablolar oluşturmak ve not almak için diğerleriyle platformlar, cihazlar ve Office sürümleri üzerinde çalışın.
  • Belgeleri, bilgisayarlarında Office yüklü olmasa da desteklenen bir tarayıcıyı kullanan kişilerle paylaşmak üzere web’de depolayın.
media 2652
media 2653

Ücretsiz ofis programı için Microsoft mobil cihazlarda 2015 yılı içerisinde devreye aldı. İsterseniz  Android cep telefonda ve tablete ofis yazımızı inceleyebilirsiniz.

teknik destek

Bir yanıt yazın