Nokia 8 kamera uygulamasına güncelleme geldi

media 1300

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

HDM Global firması tarafından yayınlanan yeni güncelleme ile Nokia 8 modelinde yer alan kamera uygulamasına yeni bir özellik geldi. İşte yeni kamera özelliği haberimizde…

HDM Global firması geçen yıl içerisinde çıkardığı amiral gemisi Nokia 8 modeli için yeni, bir güncelleme yayınladı. 2017 yılında amiral gemi düzeyinde tanıtım yaptığı Nokia 8 modeli ne yazık ki bazı özellikleri ile amiral gemi düzeyinin altında kalmıştı. Nokia 8 kullanıcıları telefonlarında  bulunan kamera yazılımından baya şikayetçi olmuşlardı. Kullanıcılar özellikle kamera uygulamasının yavaş çalışması ve karışık bir menü yapısına sahip olmasından dolayı şikayetlerini teknoloji forumlarında paylaşmışlardı.

teknik destek

2018 yılında resmi tanıtımı yapılan Nokia 7 Plus ve Nokia 8 Sirocco modellerinde yer alan kamera yazılımı Nokia 8 modeline göre oldukça başarılı çalıştığı gelen yorumlardan anlaşılmaktadır. Ayrıca bu modellerde yer alan uygulama daha kolay bir kullanım kullanıcılarına sunmaktadır.

Nokia 8 kamera güncellemesi

HDM Global firması tarafında geliştirilen son kamera yazılımı Nokia Pro Camera yeni çıkan bütün modellerinde yer alırken geçen yıl çıkan Nokia 8 modeline ise ne zaman geleceği bilinmiyordu. Peki bu yeni sürüm Nokia 8 modeline ne zaman gelecek ?

Nokia 8 kamera uygulamasına güncelleme geldi

HDM Global yetkilisi geçen günlerde Nokia 8 kamera  uygulama güncellemesi ile ilgili resmi açıklamada bulundu. Yeni kamera yazılımını Nokia Pro Camera uygulamasının çok kısa bir süre sonra Nokia 8 için geleceğini duyurdu. 

Twitte hesabı üzerinden bu yetkiliye sorulan güncelleme sorularına yetkili şu şekilde cevap verdi. Genel olarak ifadelerinden Nokia 8 modelinde kamera sorunun bulunduğu ve bu sorunu çözmek için aylarca çalıştıklarını söyledi. Bu çalışmanın beklentilerinin ötesinde olduğunu fakat kısa sürede kullanıcılar ile buluşturacaklarını açıkladı.

Son Güncelleme: 22.05.2018 15:39