Minion Rush Çılgın Hırsız Android APK indir

media 3194

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Minion Rush Android Telefonda Ücretsiz Sürüm. Çılgın Hırsız Oyunu indir Yükle. Çılgın Hırsız Tablet APK. Çılgın hırsız çizgi filmi oyunu.

Yeni güncellenmiş Çılgın Hırsız Minion Rush, Android cep telefonu ve tabletlerde yerini aldı. Sinema’da çok tutulan Animasyon filmlerinden birinin oyunudur.

teknik destek

Uzun çağlardan bu zamana kadar kendilerine kötü bir efendi arayışı içerisinde olan Minyonlar, çok sayıda kötüye hizmet etmişlerdir. Bunlardan bazıları Dracula, Firavun, Napolyon ve Dinozorlar. 

Minion Rush oyunun özellikleri: Beklemediğiniz anda komikliklerine tanık olabilirsiniz. Çok sayıda görevde çılgın eylemlerine yardım et. Gru laboratuvarı, yerleşim alanı, minyon sahilleri ve sırlarla doldu zorlu engellere koşmak ister misiniz.

Minion Rush Çılgın Hırsız Android

Minion Rush Çılgın Hırsız Android APK indir,Minion Rush APK

Özel kostümler, silahlar, kişiselleştirme, Villaintriloquist, El Maço, Vektör ve özel oluşturulmuş kötü karakterler, çılgın patron, animasyonlar, seslendirmeler ve 3B grafikler.

Çılgın Hırsız oyununu ücretsiz Android cihazınıza yükleyebilirsiniz indirmek için buradan play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftDMHM. Oyunda reklamları görmemek için ve bazı zorlukları aşmak için sanal para satın alabilirsiniz.

Minion Rush Android Sürümü,Çılgın Hırsız Oyunu

Son Güncelleme: 17.03.2017 00:53