Minecraft Story Mode Android APK ve iOS iPhone indir

media 2847

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Minecraft Story Mode oyunu artık Android ile iOS cep telefonu ve tabletlerde yerini aldı. Oyun ücretli şuan için ücretsiz var mı bilinmiyor. Oyun sorunu için yardım!

minecraft story mode,minecraft android apk indir,minecraft ios iphone indir,minecraft 2016 indir,ücretli mi,ücretsiz mi,ücretsiz indirme var mı,cep telefonuna indirme

teknik destek

Minecraft oyununun Android cep telefonu ve tabletler için fiyatı 13.80 TL. Apple iOS iPhone cihazlar  için satış fiyatı 4,99 $. Minecraft Story Mode Android cihazlara indirmek için buradan play.google.com/store/apps/details?id=com.telltalegames.minecraft100 ve iOS cihazlar için buradan itunes.apple.com/us/app/minecraft-story-mode/id1001286466?mt=8 indirebilirsiniz.

Minecraft dünyada belki çok sık duyulan oyunlardan biri. Oyun hakkında ebeveynlerin ortak düşüncesi olumsuz olsa da çok sayıda çocuk oyunu indirilip oynamaya devam ediyor.

Minecraft Story Mode oyunu artık Android ile iOS cep telefonu

Minecraft Story Mode Oyun Açıklaması: Bu beş bölüm epizodik seride, ‘Jesse’ bir erkek ya da kadın kahraman adlı iki oyun ve Nether aracılığıyla, Overworld genelinde tehlikeli bir maceraya atılmak, End ve ötesinde. Sen ve arkadaşların Stone efsanevi Savaşçı, Redstone Mühendisi, Griefer ve Mimar; Ender Dragon avcıları. Gabriel Savaşçı toplantı umuduyla. Terör serbest kalır ve unutulmaktan Dünyayı kurtarmanın iseniz Stone Sipariş bulmak için bir arayış üzerinde ayarlamanız gerekir. Oyunu ücretli mağazalarından indirebilirsiniz. Oyun fiyatı değişken olabilir.

minecraft story mode,minecraft android apk indir,minecraft ios iphone

  • Minecraft oyununun kurucuları: Mojang ortaklığıyla, ödüllü macera oyunu devine Telltale Games tarafından düzenlendi.
  • Emeği geçenler: Patton Oswalt, Brian Posehn, Ashley Johnson, Scott Porter, Martha Plimpton Dave Fennoy, Corey Feldman, Billy West, ve Paul Reubens sesleri Featuring
  •  

YouTube video

Son Güncelleme: 14.03.2017 00:43