Türk Telekom Lira Paylaş Kontör Gönderme Nasıl Yapılır

media 2411

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Türk Telekom cep telefonu numarasında lira kontör gönderme nasıl yapılır? Kontör gönderme lira gönderme paylaşma ücretli mi ücretsiz mi ? Faturalı faturasız kontörlü hatlarda ücretli.

Türk Telekom lira gönderme nasıl yapılır? Kontör gönderme lira paylaşma ücretli mi ücretsiz mi ? Faturalı faturasız kontörlü hatlarda ücretli.

teknik destek

Türk Telekom Lira Paylaş Kontör Gönderme Nasıl Yapılır

Türk Telekom hattından başka hatta lira gönderme kontör paylaşma faturalı faturasız hatlarda ücretlidir. Verdiğimiz bilgiler değişken olabileceğinden net bilgi için Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Türk Telekom Faturasız Aboneler için:

Lira isteyen faturasız müşteriler herhangi bir ücret ödemeden lira isteme taleplerini gerçekleştirebilirler. Lira gönderme işlemi başarılı olarak gerçekleştirildiğinde talebi kabul eden ve lira gönderimi yapan faturasız müşteriler 1,19 TL ile ücretlendirilir.

Türk Telekom Faturalı Aboneler için:

Lira isteyen faturasız müşteriler herhangi bir ücret ödemeden lira isteme taleplerini gerçekleştirebilirler. Lira gönderme işlemi başarılı olarak gerçekleştirildiğinde talebi kabul eden ve lira gönderimi yapan faturalı müşteriler 1,19 TL ile ücretlendirilir

Son Güncelleme: 11.03.2017 02:45