Line Uygulaması Nedir Line Nasıl Kullanılır İndir

media 523

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Line uygulaması nedir nasıl kullanılır ne işe yarar? Ücretsiz görüntülü görüşme yapılabiliyor mu? Mesajlaşma arama ücretsiz mi?

Line Uygulaması Nedir Hızla Yayılan Bu Programı İnceleyelimWebrazzi.com’un haberine göre, başta WhatsApp olmak üzere son zamanlarda sayıları gittikçe platformlar arası mobil mesajlaşma uygulamalarından bir diğeri olan Line,Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Güney Kore’nin popüler arama motoru Naver’le aynı şirket tarafından geliştirilen Line, WhatsApp ya da Viber gibi mobil mesjalaşma uygulamarına benzer bir mantıkla çalışıyor.

teknik destek

Line’ın ilginç özelliklerinden biri sadece mobil cihazlarda değil Windows ve Mac cihazlarda, masaüstünde de kullanıma uyumlu olarak tasarlanmış olması. Kendi resmi sitesindeki tanıtımda 40 ülekde en çok indirilen uygulama olduğu belirtilen Line, özellikle Asya ve Güney Amerika’daki popülerliğiyle dikkat çekiyor.

 

line indir,line android indir,iphone line indir

Ücretsiz sesli arama özelliği de bulunan Line’ın 230 ülkede 120 milyonu aşkın kullanıcı tarafından indirildiği belirtiliyor. Avrupa’da henüz büyük rakiplerin gerisinde bulunan uygulama bu kıtada da şimdiye kadar 12 milyon kullanıcıyla ulaşmış durumda. Yine şirket tarafından açıklanan verilere göre Line, Twitter’ın 49 ayda, Facebook’un 54 ayda ulaştığı 100 milyon kullanıcı barajına 19 ayda ulaşarak bir başka başarıya imza atmış durumda.Line, bir mesajlaşma uygulaması olmasının yanında Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarına benzer bir zaman tüneli uygulamasına da sahip ve büyük markalarla ünlü sanatçılar kurumsal hesaplarıyla Line üzerinden takipçi toplayabiliyorlar. Sözgelimi, Coca Cola Japonya’nın Line üzerinde 5 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

line uygulaması nedir

Line’ın bir başka özelliği de özellikle Asya pazarında uygulamayı çekici kılan, farklı karakterlerin oluşturduğu 8000 parçalık çıkartma arşivi. Uygulama içinde ayrıca küçük bedeller karşılığında satın alınabilen bu uygulamalar, Line‘ın hizmetlerini monetize etme biçimlerinden sadece bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Ayrıca başka şirketler de Line’la anlaşarak söz konusu çıkartma serisine kendi çıkartmalarını katabiliyor ya da Line, kimi zaman tematik unsurları bu çıkartmalarda kullanıyor.Line’ın Türkiye macerasının nasıl geçeceği ve şirketin ne gibi bir reklam politikasıyla WhatsApp’tan rol çalacağını zaman gösterecek. Line’ın telefonunuza indirip ücretsiz olarak denemek ve Güney Kore’de gerçek hayat oyuncukları da çıkan Line karakterleriyle tanışmak için tıklayın.

Line Uygulaması Nedir Line Nasıl Kullanılır 

Son Güncelleme: 31.05.2017 00:53