iPhone müzik yükleme

media 1459

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple, yeni çıkardığı modellerle istenilen başarıyı sağlayamadı. Gerek iPhone 8 gerek iPhone X beklenilen gibi bir satış rakamına sahip olmadı. Gelelim bu telefonlara müzik yükleme.

Android işletim sistemine sahip cihazlara göre, iPhone marka cihazlara müzik indirme işlemi gerçekleştirilmek istenildiğinde, daha farklı aşamalar takip edilmektedir. Biraz karışık olsa da aşamalar düzgün takip edildiğinde, müzik indirme işlemi kısa sürede sonuçlandırılmaktadır.

teknik destek

iPhone müzik yükleme işlemi için gerekli olanlar: iPhone marka cihazlara müzik indirme işlemini gerçekleştirmeden önce, işlem sırasında kullanılacak bilgisayar ve bu bilgisayarda iTunes uygulamasının güncel halinin yüklü olması gerekmektedir. iTunes uygulaması sayesinde iPhone’ lara müzik yükleme işlemi gerçekleştirilmektedir. Ayrıca iphone müzik yükleme işleminde veri transferini sağlamak için iPhone cihazların bilgisayara bağlanmasında kullanılacak, şarj kablosuda gerekli olmaktadır.

iPhone müzik atma

iPhone müzik yükleme

iPhone cihazlara müzik yükleme işlemi nasıl gerçekleştirilir? Bilgisayarda yüklü ve güncel durumdaki iTunes uygulaması açılarak, iPhone cihaz kablo ile bilgisayara bağlanır. Öncelikli olarak iTunes uygulaması bağlanan telefonu tanıma işlemini gerçekleştirmektedir. iPhone marka cihaz uygulamada görünür hale geldikten sonra bu aşama tamamlanmış demektir. 

Bilgisayar ekranında görüntülenen iPhone sekmesi açıldıktan sonra, ekranda bulunan müzik ve videoları el ile yönet kısmı seçilmektedir. Sonraki aşamada bulunan işlemi uygula bölümüne tıklanarak, müzik yükleme aşamasına devam edilmektedir. En son aşamada ise yapılması gereken tek şey, iPhone’a yüklenilmek istenilen seçilmiş müzikleri sürükleyerek, iTunes uygulamasının üzerine bırakmaktır. 

Seçildikten sonra iTunes uygulamasına bırakılan müzikleri, iPhone cihazına tam olarak yükleyebilmek için eşzamanla sekmesine basılarak, müzik yükleme işleminin tamamlanması gerekmektedir.

Tüm iPhone modellerine en fazla 40 saniye kadar olan müzikleri zil sesi olarak atılmakta. Bunun için iTools programı kullanılabilir. Aynı zamanda müzik yüklemek içinde.