iPhone iTools müzik sesi yapma

media 4924

Son güncelleme 11 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone 4s, iPhone 5s, iPhone 6s, iPhone 7 ve diğer modellerde telefona müzik nasıl atılır ve zil sesi nasıl yapılır? iTools ve iTunes ile müzik yükleme…

İPhone İtools Müzik Sesi Yapma İphone cihazlara müzik sesi nasıl yapılır ve nasıl yüklenir videomuzu seyredelim. iPhone, iPad, iPod kullanıcıları için hazırlanmış olan iTools programında iTunes‘un yaptığı birçok şeyi daha hızlı ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

teknik destek

iPhone iTools: iTools, hızlı resim, müzik, iletişim bilgisi ekleme-silme, uygulama yönetimi (yükleme-kaldırma-yedekleme), telefondaki medya dosyalarını içe-dışa aktarma, mesaj ve takvim yönetimi, gibi bir çok özelliği barındırır.

 Müzik yüklemede ve zil sesi yapmada sorunla karşılaşıyorsanız yorum bırakınız. Genelde saniye veya çeviride yanlış yapılan bir şeyler vardır.

Aşağıdaki önerdiğimiz video ile kolayca iPhone telefonunuza zil sesi oluşturabilirsiniz. Malumunuz 40 saniyenin üstündeki müzikler iPhone’ da zil sesi olarak kullanılamamakta. Bundan dolayı iTools programı ile 40 saniyeye düşürüp sonra zil sesi olarak seçebiliriz. Eğer iTools programında hata ile karşılaştıysanız örnek usb tanımama sorunu bunun için programla 40 saniyeye düşürüp iTunes programı ile zil sesi işlemini yapabilirsiniz.

iPhone Müzik Sesi Yapma
 

YouTube video

Son Güncelleme: 07.02.2018 10:51