Apple iPhone iCloud Yedek Alma Yedeği Geri Yükleme

media 4110

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple iCloud Yedek Alma Geri Yükleme, iPhone Alınan Yedeği Geri Yükleme Nasıl Yapılır? iCloud yedekleme sorunu için ne yapılır?

Aşağıda iPhone cep telefonun iCloud ile yedeği nasıl alınacağı ve alınan yedeği nasıl geri yükleneceği anlatılmaktadır. iCloud, iOS aygıtınız açık, kilitli ve bir güç kaynağına bağlıyken Wi-Fi üzerinden iOS aygıtı bilgilerinizi günlük otomatik olarak yedekler.

teknik destek

iPhone iCloud’a yedekleme

 

iCloud iPhone otomatik yedekleme nasıl yapılır

 

 

iOS aygıtınızda Ayarlar > iCloud > Saklama Alanı ve Yedekleme’ye gidin ve ardından iCloud Yedekleme’yi etkinleştirin.

 

 

 

iCloud iPhone manuel yedekleme nasıl yapılır

 

 

iOS aygıtınızda Ayarlar > iCloud > Saklama Alanı ve Yedekleme’ye gidin ve ardından Şimdi Yedekle’ye dokunun.

 

 

 

Yedekleme yaparken görüntülenebilecek mesajlarla ilgili bilgi için iCloud yedeklemesi oluşturma sorunlarını giderme başlıklı Apple Destek yazısına bakın.

 

 

Important:   iOS aygıtınızı 180 gün veya daha uzun bir süre boyunca iCloud’a yedeklemezseniz Apple, iCloud yedeklemelerinizi silme hakkını saklı tutar. Bilgi için iCloud Hüküm ve Koşulları’na bakın.

 

 

iPhone iCloud: iOS aygıtınızı iCloud’dan geri yükleme veya ayarlama

Yeni iOS aygıtınızı ayarlarken veya sahip olduğunuz bir aygıta bilgilerinizi geri yüklemeniz gerekirse bunu, bilgilerinizin iCloud’daki yedeği sayesinde kolayca yapabilirsiniz.

 

 

 

iCloud yedeklemeden geri yükleme nasıl yapılır

     

 

  1. iOS aygıtınızda Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme’ye gidin. Yeni bir iOS sürümü mevcutsa indirmek ve kurmak için ekrandaki talimatları takip edin.

  2. Geri yükleme yapacağınız yedeklemenin yeni olduğundan emin olun.

     

    Ayarlar > iCloud > Saklama Alanı ve Yedekleme > Alanı Yönet’e gidin, Yedeklemelerin altında listelenen bir aygıta dokunarak en son yedeklemesinin tarihini ve boyutunu görün.iOS aygıtınızı iCloud’a yedekleme. Olmasını beklediğiniz bir yedeklemeyi görmüyorsanıziCloud yedeklemesini geri yükleme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa başlıklı Apple Destek makalesine bakın.

  3. Ayarlar > Genel > Sıfırla’ya gidin ve ardından “Tüm içeriği ve ayarları sil”e dokunun.

  4. Ayarlama Yardımcısında, “Aygıtınızı ayarlayın”a gidin, Yedek Kopyadan Geri Yükleme’ye dokunun ve iCloud’a giriş yapın.

  5. “Yedeklemeyi seç”e ilerleyin ve iCloud’daki kullanılabilir yedeklemeler listesinden seçim yapın.

     

    Başka bir aygıtın yedeklemesinden geri yükleme işlemiyle ilgili bilgi ve hangi yedeklemeden geri yükleyeceğinize karar verme konusunda yardım almak için iCloud yedeklemesini geri yükleme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa başlıklı Apple Destek makalesine bakın.

  6.  

 

iCloud iPhone yedeklemeden yeni bir aygıt ayarlama nasıl yapılır

 

  1. iOS aygıtını açınız.

  2. Ayarlama Yardımcısında, “Aygıtınızı ayarlayın”a gidin, Yedek Kopyadan Geri Yükleme’ye dokunun ve iCloud’a giriş yapın.

  3. “Yedeklemeyi seç”e ilerleyin ve iCloud’daki kullanılabilir yedeklemeler listesinden seçim yapın.

  4.  

 

Bir aygıtı geri yüklemek veya ayarlamak için iCloud yedeklemesi kullandıktan sonra:

 

  • Ayarlarınız ve hesaplarınız seçtiğiniz iCloud yedeklemesinden geri yüklenir. Aygıtınız yeniden başlar ve satın aldığınız müzikleri, filmleri, TV programlarını, uygulamaları, kitapları, Film Rulosu’nu ve diğer içerikleri indirmeye başlar. Aygıtınız bir uygulamanın yedeklediğiniz versiyonunu indiremezse son versiyonunu indirir.

     

    Satın aldığınız içerik Bulutta iTunes’un ülkedeki kullanılabilirliğine bağlı olarak iTunes Store, App Store veya iBooks Store’dan otomatik olarak indirilir. Daha önce satın aldığınız ürünlerin ücreti iade edilmişse veya artık mağazada bulunmuyorlarsa, bu ürünler kullanılamayabilir.

  • Satın aldığınız öğeleri geri yüklemek için iTunes, App Store ve iBooks Store hesaplarının parolasını girmeniz istenebilir.

  • İndirilen uygulamalar için Ana Menü ekranı simgesinin altında İlerleme çubukları görünür.

     

    Bir uygulama için indirme önceliği ayarlamak amacıyla simgesine dokunun.

  •  

 

Bilgilerin aygıtınıza tamamen geri yüklenip yüklenmediğini kontrol etmek için Ayarlar > iCloud > Saklama Alanı ve Yedekleme’ye gidin. Kaynak: Apple

 

Apple iPhone iCloud Yedek Alma Yedeği Geri YüklemeiPhone iCloud Yedek Nasıl Alınır
 

Son Güncelleme: 07.04.2017 22:56