iPhone WhatsApp Numara Değiştirme ve Hesap Silmek

media 260

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp numara değiştirme resimli anlatım. Numaramı nasıl silerim kaldırmak. WhatsApp hesabını kapatma silmek kaldırmak için ne yapılmalı? 2017

WhatsApp uygulamasında cep telefon numarası nasıl değiştirilir? WhatsApp numara değiştirme resimli anlatım. Numaramı nasıl silerim kaldırmak. WhatsApp hesabını kapatma silmek kaldırmak için ne yapılmalı?

Yazımızda iOS iPhone cep telefonda, WhatsApp uygulaması üzerinden nasıl telefon numarası değiştirilir, detaylı resimli anlatıma yer verdik.  WhatsApp uygulamasını çalıştırdığınızda sağ alt tarafta yer alan Ayarlar simgesini tıklıyoruz. Açılan sayfada yer alan Numara Değiştir yazısını tıklıyoruz. Ekrana aşağıda yer alan uyarı çıkacak okuduktan sonra İleri butonuna tıklayıp eski ve yeni telefon numaranızı yazmanız yeterli olacak.

WhatsApp uyarısı 2016: Hesap bilgilerinizi, grup ve ayarlarınızı şuanki telefon numaranızdan başka bir numaraya taşımak için Numara Değiştir’i kulanın. Bu değişikliği geri alamazsınız. İşleme başlamadan önce, lütfen yeni numaranızdan SMS veya çağrı alabildiğinizden emin olun ve numarayı doğrulamak için İleri’ ye dokunun.

 WhatsApp Numara Değiştirme

WhatsApp uygulamasında cep telefon numarası nasıl değiştirilir? WhatsApp numara değiştirme resimli anlatım. Numaramı nasıl silerim kaldırmak. WhatsApp hesabını kapatma silmek kaldırmak için ne yapılmalı?

WhatsApp Hesabı Nasıl Silinir

WhatsApp Hesabını Kaldırmak Silmek 2016

iphone whatsapp hesabını silmek,whatsapp nasıl kapatılır,whatsapp nasıl silinir iptal etmek,whatsapp hesap kapatmak,whatsapp numarayı kaldırmak,whatsapp telefon numarasını değiştirme,whatsapp eski numaramı yeni numaramla değiştirme,whatsapp yeni numara ekleme

Son Güncelleme: 11.03.2017 03:12