iPhone numara engelleme iPhone sms engelleme kara liste

media 4788

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone telefonda numara engelleme ve sms engelleme ayarlarını yaparak istemediğiniz kişilerden gelen rahatsız edici mesajları ve aramaları engelleyebilirsiniz.

Ayarlar girelim Telefon sonra Daha Fazlası sonra Kara Liste ve son adım Listeden Reddet yada Kara Liste Numarası. Normalde Apple geliştiricilere olan kısıtlamayı kaldırsa belki daha da geliştirilebilirdi.

teknik destek

Apple arada bir bazı uygulamalara veya çoğu uygulamalara kısıtlama getirebiliyor. Bazende uygulama alanında kısıtlama gelebiliyor. Bazı numara engelleme uygulamaları Android’ de varken iOS’ da yok.

Uygulamalara bazı erişimler kısıtlanıyor. Bu durumda o uygulama bir nevi yarım oluyor. Ama güvenlik içinde bazı kısıtlamalar iyi oluyor. Malum su istimal olabiliyor.

Apple jailbreak, bu durum çıkmasıyla bazı geliştiriciler bazı özelliklere erişimi sağlayabiliyor. Yani yönetime erişim sağlanabiliyor. Tabi daha sonra Apple tespit edilen açığı kapatıyor.

iPhone numara engelleme nasıl yapılır?

Ayarlar / Arama engelleme no. belirleme / Kişiyi engelle… Bunun dışında numara engelleme ve SMS engelleme uygulaları da denenebilir. Genelde ücretsiz bazı uygulamalar sorunlu çalışabiliyor ya da sık sık reklam çıkabiliyor. Ayrıyeten ücretli denenebilir.

iPhone numara engelleme nasıl yapılır?iPhone Numara Engelleme iPhone Sms Engelleme Kara Liste

Engelleme işlemi denendikten sonra alınan hataları detaylı yazınız. Tüm sorularınız için yorum bırakınız. Yoğunluktan dolayı cevap geç olabiliyor.

Turkcell iPhone numara engelleme, Avea ve Vodafone iPhone numara engelleme tüm operatörlerde aynı.


WhatsApp kişi engelleme numara nasıl engellenir

WhatsApp kişi engelleme numara nasıl engellenir
Son Güncelleme: 26.06.2018 14:23