Apple iPhone Hard Reset | Apple iPhone Ekran Tuş Kilidi

media 4860

Apple' nin hemen hemen tüm iPhone modellerinde açılış kilidini açmak için denenebilecek adımlar aynıdır. Apple ve iCloud şifre sıfırlama için fatura gerekli.

teknik destek

İçerikteki başlıklar

Apple iPhone Sıfırlama

İphone açılış sorunları yada kilit sorunu gibi durumlar için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Ama genelde fatura olmadan sorun çözülmeyecek!

teknik destek

IPhone açılmıyorsa veya ekran donması veya yanıt vermezse aşağıdaki adımları deneyiniz.

  • Basın ve kullanmakta olduğunuz uygulamayı kapatıncaya kadar,en az altı saniye boyunca ekranın altındaki Home düğmesine basılı tutun.
  •  

  • Bu işe yaramazsa, iPhone’u kapatın ve tekrar açın. Basın ve basılı tutun bir kaç saniye için iPhone üstüne Sleep / Wake düğmesine kırmızı sürgü görüntülenene kadar basın ve ardından kaydırıcıyı sürükleyin. Apple logosu görünene kadar Sonra Sleep / Wake düğmesine basın ve basılı tutun.
  •  

  • Bu işe yaramazsa, iPhone sıfırlayın. Apple logosu görünene kadar Sleep / Wake düğmesine ve en az on saniye boyunca Home düğmesine hem basın ve basılı tutun.
  •  

Güncelleme ve geri yükleme iPhone Yazılım IPhone yazılımını güncellemek veya geri yüklemek için iTunes’u kullanabilirsiniz. Her zaman son yazılımı kullanmak için iPhone güncellemeniz gerekmektedir.Ayrıca olabilir geri orijinal durumuna iPhone döner yazılım. geri yüklemek, tüm veriler şarkı, video, rehber, fotoğraflar, takvim bilgileri ve diğer veriler dahil iPhone, silinir. Tüm iPhone ayarları özgün durumlarına geri döndürülür.

  1. Internet bağlantınız olduğundan ve www.apple.com / itunes iTunes en son sürümünü yüklediğinizden emin olun.
  2. IPhone’unuzu bilgisayarınıza bağlayın.
  3. ITunes’da, Kaynak bölmesinde iPhone seçin ve Özet sekmesini tıklatın.
  4. “Güncelleme için kontrol edin.” Mevcut iPhone yazılımının yeni bir sürümü varsa iTunes size söyler tıklayın.
  5. Yazılımın en son sürümünü yüklemek için Güncelleştir ‘i tıklatın.Veya özgün ayarlarına iPhone geri ve iPhone tüm verileri silmek için Restore tıklayın. Geri yükleme işlemini tamamlamak için ekrandaki yönergeleri izleyin.
  6.  

Sıfırlama iPhone Ayarları Tüm ayarları sıfırla seçin Genel > Reset ve dokunun Tüm Ayarları Sıfırla .

  • Tüm tercihleri ​​ve ayarları sıfırlanır. Böyle böyle bir şarkı ve video gibi kişileri ve takvimleri ve medya, gibi bilgiler, silinmez.
  •  

Tüm içeriği sil ve ayarları seçin Genel > Reset ve dokunun “ Tüm İçerik ve Ayarlar Sil . “

  • Tüm bilgi ve medya silinir. Kişileri, şarkıları, videoları ve diğer bilgi ve medya yüklemek için bilgisayarınızla birlikte iPhone senkronize olmalıdır.
  •  

Reset Klavye sözlüğüne seçin Genel > Reset ve dokunun Sıfırla Klavye Sözlük .

  • Yazdığınız gibi kelimeleri iPhone reddederek Klavye sözlüğüne sözcük eklemek önerir. Düzeltme reddetmek ve Klavye sözlüğüne sözcük eklemek için sözcüğe dokunun. Klavye sözlüğüne siler bütün kelimeleri sıfırlanması ekledik.
  •  

Reset Network Settings seçin Genel > Reset ve dokunun Sıfırla Ağ Ayarları .

Apple iPhone DFU modu ( Derin Firmware Güncellemesi)

1. IPhone. Kapatın
2. Senkronizasyon kablosu / iTunes. Olan mac / pc bağlayın
3. 10sec için HOME ve GÜÇ düğmelerine basın ve basılı tutun.
4. Yalnızca POWER düğmesini bırakın, ancak 10 saniye HOME düğmesine basarak devam edin. Şimdi iTunes kurtarma modunda iPhone algılamalıdır. Kaynak:hardreset.eu

Bir önceki yazımız olan İphone İle Güvenlik Kameralarını İzleme başlıklı makalemizde Cep Telefonu İle Güvenlik Kameralarını İzleme Programı, Güvenlik Kameralarını İzleme Programı ve İphone Güvenlik Kameralarını İzleme Meye Sun hakkında bilgiler verilmektedir.

Son Güncelleme: 01.05.2017 20:41