iPhone 6 Plus Yorumları ve Eleştiriler Nasıl Bir Telefon

media 3852

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone 6 Plus Yorumları ve Eleştiriler Nasıl Telefon,iPhone 6 Şikayetleri, iPhone 6 Plus Olumsuz Yorumlar, iPhone 6 Plus Sorunları Neler,Teknik Analiz

Apple iPhone 6 Plus Yorumları ve Gelen Eleştiriler Çıkan Hatalar

iPhone 6 Plus için yapılan olumsuz yorumlar. iPhone 6 Plus sorunları eleştirilen yönleri özellikleri neler? iPhone 6 Plus şikayetleri görülen hatalar problemler kamera sorunu hatasının teknik analizi.

Apple’dan beklenmedik bir durum iPhone 6 Plus cep telefonlarının bazılarında kullanıcılar tarafından yapılan şikayetler internette yerini aldı. Bazı Apple kullanıcılarının iPhone 6 Plus için yaptıkları olumsuz yorumlar satışları acaba etkileyecek mi? iPhone 6 Plus‘ın kamerasında şu şekilde bir sorun var odaklanma yeteneğini yitirip çok bulanık ve bozuk fotoğraflar çekebiliyor. Sorun optik imaj dengeleme işlevinden kaynaklandığı düşünülüyor. Bunun dışında hafıza biriminde bazı sorunlarda göründüğü yer alan bilgiler arasında.

Sorun yaşayan kullanıcılar cihazlarını aldıkları mağazalar aracılığı ile değiştirdiği yönünde internette bilgiler yer almaktadır. iPhone 6 Plus’da görülen bazı hatalar şimdilik yaygın görünmüyor ama Apple imajını zedelediği kesin.

iPhone 6 Plus Yorumları ve Eleştiriler Nasıl Bir Telefon

Son Güncelleme: 25.03.2017 20:15