Vivo V11 Pro fiyatı özellikleri belli oldu

media 1177

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Vivo' dan yeni model satışa çıktı. V11 Pro adıyla tanıtımı yapılan ve Hindistan satış fiyatı belli olan telefonun Türkiye fiyatı bakalım ne kadar olacak?

6 Eylül tarihinde tüketicilerin karşısına çıkacak olan Vivo V11 Pro’nun tanıtımı öncesi cihazla ilgili merak edilen bütün bilgilere ulaşılmakta. Direkt çevrimiçi mağazalarda belli bir süreliğine aktif bulunan sayfa sonradan yayından kalksa da ekran görüntüsü alınmış bulunmakta.

teknik destek

Vivo V11 Pro hakkında: Vivo V11 Pro, kendi şirketinin ekranda parmak izi okuyabilme özelliğine sahip olan ilk akıllı cihazı olacaktır. Full HD+ çözünürlüğü bulunan ekranın, 6.4 inç Halo Full View Super Amoled özelliği bulunmaktadır.

64 GB depolama alanı ve 6 GB RAM özelliği bulunan cihazda, Qualcomm Snapdragon 660 mobil platform gücü bulunmakta. Ayrıca depolama kapasitesini mikroSD kart ile artırabilmeniz mümkün.

Vivo V11 Pro özellikleri belli oldu

Vivo V11 Pro’ nun özellikleri

Yapay zeka desteği bulunan cihazda, aynı zamanda 12 Megapiksel ve 5 Megapiksel çift arka kamera özelliği bulunuyor. Bunun yanında ön kamerada cihazın yüzü tanıma özelliği de mevcut. Cihaz bataryası, microUSB ile hızlı şarj özelliğine sahip ve 3,400 mAh olarak sunuluyor.

Vivo V11 Pro fiyatı özellikleri belli oldu

Vivo V11 Pro bu şekilde farklı özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeye şimdiden başlamış durumda. Cihazın 6 Eylül 2018’de gerçekleşecek olan bir lansman esnasında tanıtımı yapılacak. Vivo V11 Pro cihazının şu için Hindistan fiyatı belli oldu. Bakalım çıkış yapacağı ülkeler için net bilgiler gelecek mi? Düzenlenen lansman ile cihazın resmi tanıtımından sonra ön siparişler alınmıştı.

Vivo V11 Pro fiyatı Hindistan için 2400 TL. Türkiye fiyatına büyük ihtimal vergiler ekli olarak farklı bir fiyatla satışa çıkacak. 


Ekranda parmak izi Vivo X20 dayanıklılık testinde

Ekranda parmak izi Vivo X20 dayanıklılık testinde

Ekranda parmak izi okuyucusu olan ilk telefon

Ekranda parmak izi okuyucusu olan ilk telefon