Galaxy Note 8 gelişmiş multimedya özelliği ile çıkıyor

media 1800

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung firmasının amiral gemisi Note 8 çok yakında kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Samsung Note 8 telefon modelinde ne gibi yenilikler bulunmaktadır.

Samsung markası ülkemizde ve dünyada en çok güvenilen mobil markalardan biridir. Şirket bu yıl içerisinde ikinci amiral gemisini çıkarmaya hazırlanıyor. Samsung, Galaxy S8 modelini çıkardıktan sonra şimdide Galaxy Note 8 modelini çıkarmak için kolları sıvadı. Aslına bakarsanız çok da uzun bir bekleyiş olamadan bu model kullanıcılarının karşısına çıkacak gibi. Peki Samsung Note 8 modelinde ne gibi yenilikler ve özellikler bulunmaktadır.

teknik destek

Geçen günlerde mali olarak ikinci çeyrek sonuçlarını dünyaya açıklayan Samsung firmasının yetkilileri aynı zamanda ikinci amiral gemileri Galaxy Note 8 hakkında da bilgiler paylaştılar. Bu paylaşılan bilgiler arasında dikkat çeken detaylardan biride Galaxy Note 8’in gelişmiş multimedya işlevine sahip olacağıdır. 

Samsung Note 8 gelişmiş multimedya özelliği

Samsung Note 8 gelişmiş multimedya özelliği ile çıkıyor

Samsung firmasının bu son telefonu ile ilgili hergün bir haber internette yayınlanmaktadır. Bu haberler sonucunda artık telefonun tasarımı, tanıtım tarihi ve genel özelliklerini öğrenmiş olduk. Bu bilgilerden sonra şirket yetkililerinin yaptığı açıklamalara göre Galaxy Note 8 multimedya odaklı bir telefon olacağıdır. Gelişmiş multimedya özelliğinin nasıl olacağını telefon çıktığında hep birlikte göreceğiz. 

Samsung bir önceki amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri ile tasarım ve donanım olarak çıtayı oldukça yükselttiğini söyleyebiliriz. Daha önceki modellere baktığımızda ise Note serileri ilk çıkan S serilerinden daha fazla özelliklere sahip olarak piyasaya çıkmıştır. Gelen bilgilerden de bu anlaşılmaktadır. Şirket Galaxy Note 8 modelinde daha fazla RAM kullanmaya hazırlanırken işlemci olarak Galaxy S8 modelinde kullandığı Snapdragon 835 kullanması beklenilmektedir.

Geçen zamanlarda analistler tarafından yayınlanan rapolarda Galaxy Note 8’in çift kamera ile geleceği netleşmiş oldu. Yalnız sadece kamera yönünden Galaxy S8’den farklı olmayacağı daha farklı özellikler ile geleceği Samsung tarafından yapılan açıklamalardan anlaşılmaktadır.

İlk olarak 2011 yılında piyasaya sürülen bu seri Galaxy S8 modeline göre daha büyük bir ekran, S-Pen ile çeşitli multimedya özellikleri ile piyasaya çıkacak gibi.


Galaxy Note 8 tasarımı belli oldu

Galaxy Note 8 tasarımı belli oldu
Son Güncelleme: 30.07.2017 01:39