Instagram Hesabım Çalındı Nasıl Geri Alabilirim

media 2892

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Cep telefonundan instagram hesabıma giremiyorum hesabım çalınmış. Hesabımı nasıl sıfırlarım geri alırım? Android iPhone. Şikayet telefon numarası Instagram hesap kurtarma şikayet mail adresi

Instagram hesabım çalındı ne yapmalıyım yapabilirim? Çalınan hesap nasıl geri alınır? Hesabımın mail şifresini unuttum veya çalındı şikayet başvuru iletişim adresi yada telefon numarası var mı 2017?

teknik destek

instagram ve facebook aynı merkezden yönetiliyor Türkiye‘de şuan için sadece yasal konular için temsilci ofisi var en sıkıntılı paylaşım ağı instagram da başvuru ve yetkili iletişimi çok zor ama aşağıda iletişim formu bulunmaktadır. Sorunu detaylı yazıp gönderiniz. 2-3 gün içerisinde dönüş yapılmazsa tekrar başvuru yapınız. İsteyen destek hattımızdan yardım alabilir. Konu için yardım alabilirsiniz.

Çalınan Instagram hesabını geri almak için başvuru adresi buradan Instagram yetkili sorun bildirme iletişim şikayet başvuru link adresi buradan

Aşağıda gördüğünüz şekilde bir başvuru ekranı gelecek. Bu bölümde sizden istenilen seçenekleri seçip başvuru yaptıktan sonra belirttiğiniz mail adresine instagram’ dan  doğrulamak için bir mail gelecek onay verdikten sonra gerekli incelemeler yapılıp tarafınıza bilgi verilecek.

Cep telefonundan instagram hesabıma giremiyorum hesabım çalınmış

çalınan instagram hesabını geri alma

Hesabımı nasıl sıfırlarım geri alırım? Instagram hesap kurtarma

Instagram güvenlik sorularına veya kayıtlı mail hesabına eğer ulaşabilirseniz. Instagram şifre sıfırlamak için buradan işlem yapabilirsiniz.

instagram hesabıma giremiyorum hesabım çalınmış

nstagram hesabını kurtarmak

Son Güncelleme: 14.03.2017 01:37