Android Telefonda Aynı Anda iki Instagram Hesabı Açma

media 402

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android Telefondan Aynı Anda iki Instagram Hesabı Açma,Android Cep Telefonda 2 instagram Açmak. Telefonda Birden Fazla Instagram Açılabilir mi Kullanma Yükleme

Android Cep Telefonda Aynı Anda iki Instagram Hesabı Açma 2 Hesap Kullanma

Android cep telefonda aynı anda birden fazla iki Instagram hesabı açma kullanma olur mu nasıl yapılır?Android 2 instagram hesabını açmak için ne yapmalı. Açılabilir mi programı kullanma yükleme.

teknik destek

Instagram kullanıcılarının merak ettiği sorulardan biri cep telefonlarında iki ayrı hesabı aynı cep telefonda kullanılabilir mi? Android cep telefonlarda yükleyeceğiniz bir uygulama ile bu mümkün.

Uygulama Google markette kullanılan bir program olmadığından telefonunuza apk dosyasını Google arama motorundan Instwogram uygulaması yazıp indirebilirsiniz. Uygulamayı kurabilmeniz için Android cep telefonunuzdan bilinmeyen kaynakları açmanız gerekiyor yani izin vermeniz gerekiyor.

Instwogram uygulaması apk dosyasını telefona indiriyorsunuz. uygulamayı çalıştırdığınızda hesaplarınızın biri ile uygulamayı çalıştırınız. Daha sonra 2. instagram hesabınızı açabilirsiniz. Instagram uygulamasını sorunsuz tüm özellikleri ile kullanabiliyorsunuz. İndir drive.google.com/file/d/0B7970tnBpJDjVEJGTjJRY1BaeFk/view?usp=sharing

Android Telefonda Aynı Anda iki Instagram Hesabı Açma

Son Güncelleme: 24.03.2017 20:31