iOS 9 indirilirken Bir Hata Oluştu Kesin Çözümü

media 3176

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C,  iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S iOS 9 indirme Hatasının Çözümü iOS 9 Nasıl indirilir Nasıl Yüklenir? iOS 9 Kurulumu Yükleme

Günlerdir Apple kullanıcıların  iOS 9 sürümünü yüklemeye çalıştıklarında bende dahil aldığı hata ” iOS 9 indirilirken bir hata oluştu ” gelen bilgilerde Apple’dan yoğun şekilde iOS 9 güncellemesinin indirilmesinden kaynaklı olduğu.

teknik destek

Evet iOS 9 yoğunluktan dolayı indirilmesinde sorun oluşturulabiliyor. Ama çözümü var bizzat kendim aşağıdaki yöntemle iOS9 güncellemesini yaptım.

Uygulanacak yöntem iOS 9, iOS 10 ve üstü sürümlerde, tüm Apple cihazlar için geçerli iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C,  iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3 ve iPod touch 5.

indirilirken Bir Hata Oluştu 

iOS 9 indirilirken bir hata oluştu hatasına neden olan sorun iOS 9’u indirirken ve güncelleme yaparken ekran kapanmasından yada güç tasarruf mod’unda olmasından dolayı yükleme yapılamıyor.

Telefonun şarj durumu %50 ve üzerindeyken iOS 9 indirme işlemini başlatınız. İndirme ve güncelleme sırasında kesinlikle ekran kapanmamalı ne tuş kilidi devreye girecek ne de ekran kararacak (Güç Tasarruf Mod’u).

Güncelleme tamamlanana kadar bu şekilde devam edilecek ekran açık kalması için yukarı aşağı yada ” Daha Fazla Bilgi ” kısmına giriş yapıp biraz oyalanıp tekrar geri yapabilirsiniz. 

iOS 9 adım adım indirme ve yükleme adımları resimli anlatımı ile sorunsuz yeni iOS sürümünü yükleyebileceksiniz. Her hangi bir sorunda destek hattımızı arayabilirsiniz.

Apple iOS 9 sürüm yükseltmesini güncellemesini kablosuz Wi-Fi internet bağlantısı ile yüklemeye başladım. iPhone cep telefonumun şarj durumu %50’deydi iOS 9 indirme işlemi tamamlandı. Ama indirme işleminde cihaz şarj durumu %47’ye düştü, indirme işleminden sonra güncelleme hazırlanırken şarj durumunun %50’nin altında olduğu uyarısı ekrana geldi ve güncelleme yapılmadı.

iPhone telefonumu şarj’a takıp %50’nin üstüne çıktığında ” Şimdi Yükle ” seçeneğini tıklayıp güncellemeyi başlattım. iOS 9 kurulumu sırasında kurulum seçenekleri ekrana gelecek kendinize göre seçenekleri tercih edebilirsiniz.

iOS 9 indirilirken Bir Hata Oluştu

iOS 9 indirilirken Bir Hata Oluştu Çözümü

iOS 9 indirme Hatasının Çözümü Nedir

OS 9 Nasıl İndirilir

iOS 9 Kurulum Yükleme Sorunu

iOS 10'da Aynı Sorun Olabilir

iOS 9 Nasıl Kurulur Yüklenir

iOS 9 Kurulum Yükleme Sorunu

,iOS 9 Nasıl İndirilir,iOS 9 Nasıl Kurulur Yüklenir

ios Nasıl İndirilir Nasıl Kurulur Yüklenir

iOS 9 indirilirken Bir Hata Oluştu

iOS 9 Nasıl Sorun Olabilir

iOS 9 indirilirken Bir Hata Oluştu

iOS 9 Neden indirilemiyor,iOS 10'da Aynı Sorun Olabilir

iOS 9 indirilirken Bir Hata

Son Güncelleme: 18.03.2017 03:46