Google Url2Video yapay zeka video aracı

media 190

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Küçük işletmeler için Google Url2Video aracını tanıttı. Ücretsiz kullanıma açılan hizmet web sitesi üzerinden gelişmiş video düzenleme aracı olarak duyuruldu.

Google’ dan yeterli bütçesi olmayan şirketlere Url2Video aracını hizmete alacağını duyurdu. Yapay zekaya sahip yeni özelliği web sitesinden tanıtıldı ve birde videosu yayınlandı.

teknik destek

Google’ un geliştirdiği video aracı video boyutunu, süresini ve gerekli başka bir şey varsa seçerek kısa sürede hızlı sonuç elde edilmesini sağlıyor. Özellikle küçük işletmeler için geliştirilmiş bu proje için bir bütçe ayrılmasına gerek olmadığı vurgulanıyor.

Video oluşturmada web site tasarımı, metinler ve fotoğraflardan yararlanılmasını sağlayan profesyonel tasarım ile hazırlanmıştır. Sayfanın analiz edilmesi ile temel ögeler tespit edilmekte.

Kullanacak kişilerin web sitesinden gerekli koşullara göre video oluşturmak için uygun sunulan metin ve görseller seçilerek ihtiyaca göre videoların düzenlenmesi imkanı sunuluyor. Ayrıyeten Url2Video seslendirme özelliği ekleneceği belirtildi.

Google Url2Video yapay zeka video aracı