Google Pixel 2 sınırsız depolama alanı var mı ?

media 1640

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Google firması tarafından üretilen Pixel 2 modeli için sınırsız depolama alanı sözü ermişti. Acaba firmanın bu verdiği söz gerçekten var mı ? Haberimizde bu soruya cevap vermeye çalışacağız.

Google firması mobil sektörde bulunan bir çok marka ve modele yazılım desteği sağlamaktadır. Google tarafından geliştirilen android işletim sistemi şuan akıllı telefon modelleri içerisinde en çok kullanılanıdır. Google bu tecrübesini cihaz olarak da devam ettirmek istiyor. Bundan dolayı firma akıllı telefon üreticiliğine soyundu. Bugüne kadar bazı modeller piyasaya çıkana Google aslına bakarsanız yazılımda olduğu gibi cihazda bu başarıyı yakalayamadı. Fakat firma yılmadan yoluna devam ediyor. Yeni modeller ile mobil sektöründe var olmaya devam ediyor. İşte o yeni modellerden biri olan Pixel 2 modeli ile ilgili firmanı daha önce kullanıcılarına duyurduğu sınırsız depolama alanı söyleminin ne anlama geldiğini bu haberimizde sizlerle paylaşacağız.

teknik destek

Google Pixel 2 sınırsız depolama

Google Pixel 2 sınırsız depolama alanı var mı ?

Google firmasının pixel 2 modelini alan kullanıcılar çektikleri maksimum kalitede resimlerini veya videolarını depolayabilecekleri sınırsız bir alana sahip olacakları firma tarafından kullanıcılarına duyurmuştu. Fakat bu haberin aslı hiç de beklediğimiz gibi çıkmadı.

Aslına bakarsanız herhangi bir telefonda herhangi bir Google Fotoğraf kullanıcısı sınırsız depolama alanına sahiptir. Çekmiş olduğunuz resim ve videolar eğer Google hesabınız varsa 15 GB kapasiteye kadar ücretsiz olarak videonun veya resmin orjinal haliyle depolanmaktadır. Eğer bu sınır geçilirse tüm resimleriniz ve videolarınız yüksek kalite formatına indirilmektedir. Bu durumun açıklaması ise resimleriniz 16 MP olarak videolarınız ise Full HD formatında olacaktır.

Google Pixel modelinde bulunan sınırsız depolama teklifi ise bu 15 GB sınırına takılmadan resimlerinizin ve videolarınızın orjinal formatında kaydedilmesi demekti. Bu şekilde resimlerinizde veya videolarınızda herhangi bir kalite kaybı olmadan yedeklenmektedir. Fakat bu teklifte kullanıcıların gözlerinden kaçan bir ayrıntı bulunmaktadır. Firmanın sunduğu bu teklif 2020 yılına kadar geçerlidir. Daha sonra pixel 2 kullanıcıları da diğer hesap kullanıcıları gibi olacaktır.

Son Güncelleme: 08.10.2017 18:14