Yeni Google Earth yayınlandı ve sistem tamamen değişti!

media 2117

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Google' ın eskiden en popüler hizmetlerinden biri olan ve neredeyse tüm Dünya' yı görmenizi sağlayan Google Earth uygulaması tamamen yenilendi indir dene!

Bir zamanlar oldukça popüler olan ve oturduğunuz yerden tüm Dünya’yı gezmenize olanak sağlayan harika uygulaması Google Earth tamamen yenilendi ve Chrome ile birleştirildi.

teknik destek

Muhtemelen çoğumuzun bildiği ve sokak sokak, karış karış başka ülkeleri gezdiğimiz, başka diyarlara dalarak hayaller kurduğumuz muhteşem uygulama Google Earth, nihayet yenilenmiş versiyonuyla yayınlanarak kullanıcıların kullanımına açıldı.

Fonksiyonel ve arayüz haricinde gerçekleşen en önemli yenilik ise Google Earth servisinin artık Chrome tarayıcısına entegre edilmiş olması. Yani artık Google Earth kullanabilmek için ayrıyeten bir uygulama yüklemenize gerek yok, doğrudan tarayıcınızdan kullanabiliyorsunuz.

Yeni Google Earth

Yeni Google Earth

Hemen akıllara ilk gelen sorulardan bazıları sizde de “peki kasmayacak mı” veya “internet bağlantımızı çok kullanmayacak mı” gibiyse, o zaman size sevindirici bir haber vereyim; Chrome ile bütünleşen yeni Google Earth hem hiç kasmıyor, hem de çok ama çok az internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Ayrıca düşük hızlı internet bağlantılarında dahi oldukça stabil ve hızlı çalışıyor.

Hali hazırda aralarında İstanbul’dan da yerler olan Dünya üzerindeki bellirli konumları 3D olarak görebileceğiniz yeni Google Earth servisi, Afrika’da safari yapmanıza dahi olanak sağlıyor. 

Yeni Google Earth servisini denemek ve Google Earth indirmek için google.com/earth/ adresini ziyaret etmeniz yeterli. Ayrıca aşağıdaki tanıtım videosunu da izlemenizi tavsiye ederiz.

YouTube video


Google Haritalar güncellendi, artık arabanızı kaybetmeyeceksiniz!

Google Haritalar güncellendi, artık arabanızı kaybetmeyeceksiniz!

Google Earth Son Sürümü Türkçe indir 2015

Google Earth Son Sürümü Türkçe indir 2015
Son Güncelleme: 19.04.2017 20:12