Google Play Store Hata Kodu 498 919 921 923 927 Çözümü

media 462

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Google Play Store hata kodu 498 919 921 923 927 olan uyarıları alanların bir şey yapmadan önce kontrol etmeleri gereken yerler olabilir.

Play Store ile ilgili hataların çözümü ortak adımlardan oluşuyor. Çoğunlukla cihazdaki yazılımla uyum sorunu çıkmasından dolayı alınan sistem uyarılarıdır. İki geliştiriciden birinin çıkaracağı bir yama veya toplu güncelleme ile çözüme ulaşılıyor. Tabi daha sonra yine benzeri bir problemle karşımıza çıkabiliyor.

teknik destek

Google Play Store mağazasından indirme işleminde yarıda kalıyor ve bazende indirirken indirme sonlandırılabiliyor.  Android cihazın önbelleğinin dolu olması kaynaklı. Gereksiz kullanmadığınız uygulamaları ve dosyaları siliniz. Ayarlara girip ön belleği temizleyip cihazı kapatıp açıp deneyiniz.

Google Play Store Hata Kodu 498 919 921 923 927 Çözümü

Google Play Store 919 Hatası: İndirilen uygulama açılmaması sorunu. Android cihazınızın hafızasında yer açıp deneyiniz ve uygulamayı farklı yere atıp tekrar deneyiniz.

Google Play Store 921 – 923 927 Hatası: Google hesap senkronize sorunu, indirme işleminde sorun olması ve hafızada yer yok uyarısı. Çözümünde Google hesabında ve telefonda bulunan gereksiz uygulamaları kaldırınız durum aynıysa Gmail hesabını kaldırım yeniden kurunuz hizmetleri durdurunuz ya da temizleyiniz.

Gelelim diğer denyecek adımlara. Google hizmetleri adlı uygulamanın sorun çıkarması. Burada “Uygulamalar” alanını açınız ve içerisinde yer alan sorunlu uygulamanın içerisine giriniz. Örnek Play Store ve Google Hizmetleri olsun. Bu bölümlerde güncellemelerin kaldırılması ve verilerin silinmesi şeklinde öneriler var. Bunları çalıştırınız ve tekrar kontrol ediniz.

Sürekli sorun yaşayanların ilgili uygulamanın eski bir kaç versiyonunu kurarak denemelerini öneriyoruz. Birde kullanılan telefonlarda boş alanın olması ve tarih yazılı alanın yanlış olmaması gerekiyor. 

Güncellemelerden sonra çıkan problemlerde önceki versiyona dönülmesini öneririz. Mevcut olanın kaldırılması için “Uygulamalar” bölümüne giriniz ve ilgili uygulamaya dokunup içerisinde güncellemeyi kaldır seçeneğini deneyiniz.

Son Güncelleme: 02.07.2021 21:03