Gmail ile Kişileri Adresleri Android Cihazlara Aktarma

media 4241

Son güncelleme 10 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Gmail üzerinden rehberdeki kişileri Android cep telefona aktarma kopyalama nasıl yapılır? Android rehberi başka telefona aktarma ve Gmail ile aktarma taşıma.

Gmail ile rehberde yer alan kişileri telefon numaralarını Android telefonlara cihazlara aktarma taşıma nasıl yapılır?

teknik destek

Gmail ile Kişileri Adresleri Android Cihazlara Aktarma,Gmail Rehberi Senkronizasyon,Android Kişi Adres Bilgilerini Senkronizasyon Aktarma,Gmail Aktarma

Google, kişileri eşleştirme işlemi artık tüm Android cihazlarda kullanılır duruma geldi.

Gmail mail hesabı kullanıyorsanız yada G+ kullanıyorsanız hizmet> arkadaşlar bölümünde bulunan favori seçeneğini işaretliyorsunuz artık aynı hesabı kullandığınız Android telefon ve tabletlerde girilen Gmail adresi eklenebilecek.

Gmail ile kişileri Android cihazlara taşıma aktarma

Gmail ile Kişileri Adresleri Android Cihazlara Aktarma

Gmail kişileri geri yükleme ve dışa aktarma nasıl yapılır?

Google Kişiler / Daha fazla / Değişiklikleri geri al ve onayla adımları ile işlem gerçekleşecektir.

Cihazlarda Google Chromebook kullanıyorsanız Android cihazınızda kullanılan kişi adres bilgileri de tamamen Android cihaza senkron olabilecek.

Bugün itibari ile G+ ve Gmail üzerinde bulunan tüm kişi bilgilerini tek bir tuşlama ile Android cihazınıza eşleştirip aktarabilirsiniz.

Google kişileri mobil cihazdan görme

Kişiler / Hesaplar / Hesap Ekle / Google ve mail bilgilerini giriniz. Eğer iki adımlı doğrulamayı kullanıyorsanız uygulama şifresini kullanınız. Sonra ileri / kişiler seçeneğini etkinleştiriniz.

Gmail kişiler senkronize yapılamıyor

iPhone cep telefonlarda Ayarlar / Kişiler / Hesaplar / Google hesabınıza tıklayınız. Kişiler seçeneğini açınız. Gelişmiş bölümünden SSL kullan’ ı da açınız. Son olarak bitti yazısını tıklayıp tekrar hesap eklemeyi deneyiniz. 

Android Gmail Senkronizasyon: Google Gmail Kişi Adresleri Android Cihazlara Aktarma. Gmail Rehberi Senkronizasyon Ayarları, Android Kişi Adresleri Telefona Aktarma Nasıl Yapılır

Son Güncelleme: 20.04.2017 19:59