Galaxy XCover 2 Desen Tuş Kilidini Açmak Kırmak

media 3700

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Galaxy XCover 2 Desen Kilidini Açma Kırma, Samsung Galaxy XCover 2 Desen Kilidi Hard Reset Model Kilidi Kaldırma Kırma Nasıl Yapılır? Açılış Ekran Kilidi Açma

Samsung Galaxy XCover 2 açılış desen tuş kilidi açma, kırma, kaldırma nasıl yapılır? Galaxy XCover 2 telefonda model kilidi kırma programı var mı?

Samsung Galaxy XCover 2 cep telefonlarında açılış desen kilidinin şifresini unuttunuz yada yanlış girmeniz sonucu kilitlendi ne yapmalıyım diyorsanız aşağıdaki adımlar size çözüm olabilir. Kilit açılmazsa yazılım güncelleme yapılarak açılabilir.

teknik destek

Cep telefonunuz kapalı durumdayken Ses Açma tuşu sonra Menü tuşu son tuş telefonu Açma Kapama tuşlarına basılı tutup ekrana Android logosu yada yazılar geldiğinde tuşlardan elinizi çekiniz.

Ekrana gelen yazılardan Wipe Data Factory Reset yazısının üstüne ses tuşları ile gelip menü tuşuna bir kez basıp çekiniz . Gelen bölümden Yes yazısının üstüne yine ses tuşları ile gelip menü tuşuna bir kez basıp çekiniz. Son adım olarak ana menüye döndüğünde Reboot System Now üstüne gelip menü tuşuna basınız cihaz kapanıp açılacak.

Adımlar gerçekleşirse telefonda bulunan tüm veriler silinecek silinmeden açmak isteyenler servisten destek alabilir.

Galaxy XCover 2 Desen Tuş Kilidini Açmak Kırmak

Samsung Galaxy XCover 2 Açılış Model Desen Tuş Kilidini Açmak Kırma Hard Reset Nasıl Yapılır[/caption]

Son Güncelleme: 24.03.2017 19:30