Facebook Messenger Görüntülü Görüşme Arama APK indir

media 2411

Facebook Messenger Görüntülü Görüşme Arama indir APK

teknik destek

Android iPhone Facebook Messenger Görüntülü Görüşme Arama indirme

Facebook Messenger Görüntülü Görüşme Arama APK indir,Facebook Messenger Android iPhone 4S iPhone 5S iPhone 6 iPhone 6 Plus Telefona Yükleme,Android Facebook Messenger Tablet APK indir,Görüntülü Arama Nasıl Yapılır,Facebook Görüntülü Video Arama Konuşma,Ne Zaman Gelecek,Facebook Görüntülü Arama Sorunu Hatası Çözümü Nedir?

Facebook Messenger uygulamasını Android tablet ve telefona yüklemek için Google Play Store mağazasının arama bölümüne Facebook Messenger yazıp aratıp yüklemeniz yeterli. Apple iPhone cihazlar içinde kendi mağazasından yükleyebilirsiniz.

teknik destek

İnsanların mesajlarınızı ne zaman gördüğünü bilin. Mesajları veya fotoğrafları konuşmada olmayan kişilere iletin. İnsanları ve grupları arayarak konuşmanıza çabucak geri dönün. Yakında olduğunuzda insanların bilmesi için konumu açın. Kimlerin Messenger’da müsait olduğunu ve Facebook’ta aktif olduğunu görün.

Ana ekranınızdan istediğiniz konuşmaya ulaşmak için kısayollar oluşturun. Çalışırken, uyurken veya ara vermeye ihtiyaç duyduğunuzda bildirimleri kapatın.

Son Güncelleme: 24.03.2017 17:04