Android Futbol Menajeri Top Eleven Oyunu indirme Yükleme

media 2411

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android Futbol Menajeri Top Eleven Oyunu indirme,Futbol Menajeri Telefona Tablete Kurma Yükleme Nasıl Yapılır.Samsung Galaxy Htc Huawei Oyun indir Kurma

Android Futbol Menajeri Top Eleven Oyunu indirme Yükleme Adresi

En Çok Tercih Edilen Android Futbol Menajeri Top Eleven Oyununu indirmek Yükleme için Play Store’yi kontrol ediniz. Futbol Menajeri Cep Telefona ve Tablete Kurma Yükleme Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Htc Huawei Discovery Telefonlara Oyunu indirip Kurma Adımlarını Takip Edebilirsiniz.

teknik destek

Top Eleven en çok tercih edilen spor oyunları sıralamasında ilk 10’un içerisinde ve 80 farklı ülkede yayınlanmıştır. Futbol Menajeri oyununun ilk dikkat çektiği nokta ücretsiz kullanımıdır yani para ödemeden oyunu play store mağazasından aratıp indirebilirsiniz.

Oyunda kontratlar imzalandığından itibaren takımı organize etmeye başlıyorsunuz. Oyuncuların kendi kapasitelerinin üstüne çıkmaları için eğite biliyorsunuz. Takım için taktikler belirleyebilir, takımının formasyonunu maç öncesi ve maç sırasında değiştirebilirsiniz. Kupa, Şampiyonlar Ligi ve Lig’te sizi zafere götürecek oyuncular için canlı açık arttırmalara girilebilir.

Taraftar sayınızı arttırmak için stadyum inşaa edip çevresindeki tesisleri geliştirin. Canlı maç sırasında oyuna müdehale edebilirsiniz. Oyuncu, taktik ve formasyon değiştirebilirsin. Takımını destekle ve oyuncularından tam performans elde et. Arkadaşlarınla dostluk maçı düzenle ve menajerlik becerilerini karşılaştır ya da arkadaşlarına canlı maçlarda destekleyerek yardımcı ol. Dünyaca ünlü 25’in üzerindeki kulübün resmi formasını ve logosunu kullanabilirsiniz.

Son Güncelleme: 26.03.2017 14:50