iPhone dikey sinema filmi çekimi yayında

media 263

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone 11 Pro film çekimi için dikey bir çalışmasını YouTube kanalında yer verdik. Kullanılan kameranın gücüne vurgu yapan yayına bakalım.

Apple, ara ara telefonlarında kullandığı kameraların kalitesini göstermek için kısa filmler hazırlıyor. Yeni yayınlanan iPhone 11 Pro ile çekilmiş dikey sinema filmi YouTube kanalında yayınlandı.

teknik destek

Filmin tamamının bu modelle çekildiği ve başında ise oskar ödülüne sahip D.Chazella olduğunu belirtelim. Filmin adı “The Stunt Double” ve dikey özellkte çekilen bir yapım. 9 Dakika süren aksiyon, vahşi batı ve casus filmlerini kapsayan karma bir yapım.

Dikey sineme diye adlandırılan yapım önemli bir tanıtım filmi olmış diyebiliriz. Her kullanıcı kendine özgü film çekebilir şeklinde yol gösterici bir çalışma olmuş.

Kısa çekimde daha modernfize edilmiş film tarihine yolculuk etmiş olacaksınız. Dikkatli izleyenler için ipuçları yer almakta. Geniş açıya sahip lenslerle çok sayıda önemli noktaları görebilirsiniz.

Geçmiş dönemlerde de Apple’ ın bu şekilde çalışmalarıyla karşılaşmış olabilirsiniz. Çıkardığı iPhone’ ların kamerasında çok şeyler yapılabileceğinin vurgusuyla karşılaşıyoruz. Uzun bir dönemdir çoğu üretici kameraların kalitesini güçlendirmek için çalışmakta. En önemli rekabet unsuru olan bu donanım cihazların satışında önemli bir paya sahip.

Yapımı izlemek izleyenler için bağlantı www.youtube.com/watch?v=xqiPZBZgW9c&feature=emb_logo

iPhone dikey sinema filmi çekimi yayında

iPhone dikey film

Son Güncelleme: 06.08.2020 16:22