Twitter videoda ekran kararıyor sonra kapanıyor

media 511

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone' da Twitter video izlerken ekran kararıyor ve sonra ekran kapanıyor ise bu durum yazılımda yapılan güncellemeden sonra görüldü. Peki çözümü için ne yapılmalı?

iPhone güncellemeden sonra Twitter video izlerken 20 saniye sonra ekran kararıyor. Sonra 30. saniyede ekran kapanıyor. Burada siz ne anlıyorsunuz?

teknik destek

30 Saniye iPhone ekran kilidinin devreye girdiği zamanlama. Burada anlayacağınız kısım telefonun Twitter’ da video izlediğinizden haberi yok. Hareketsiz olarak gördüğünden otomatik kilit devreye giriyor.

Ekran kapanması hata mı yoksa özellik mi?

Normalde ekran tasarrufu olarak görülüyor ama bize göre sürümle uygulama uyumsuzluk yaşıyor. Olurda bir şey çalışırken siz uyuya kalır veya bir yere geçtiğinizde boş boşuna çalışmaması için iş görebilir. 🙂

Yapılacak pek bir şey yok ama bir ihtimal yeni sürümlerle çözülebilir. Ya uygulamaya ya telefona gelen bir güncellemeyle.

Bu sorun Samsung veya Huawei’ de görülmemekte. iOS cihazlarda uyumsuzluk çıkaran bu durum için cihazın fabriya ayarları bölümünden bazı seçenekler denenebilir.

Twitter ekran kendiliğinden kapanıyor çözümü

  1. Videoda ekran kendi kendine kapanıyor durumu için şimdilik ekran kilidi saniyesini uzatarak kısmi bu şekilde kendinizce bir çözüm üretebilirsiniz.
  2. Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemek pekli çözüm sunar.
  3. iOS sıfırdan yükleyip test edilebilir.
  4. Yeni bir sürüm beklenebilir.
  5. Cihaz ağ ayarlarının sıfırlanması yine belki diyebiliriz.
  6. Ekran arka planda çalıştıracak bir işlem kapanmasını önleyebilir.

Twitter videoda ekran kararıyor sonra kapanıyor

Son Güncelleme: 28.02.2020 21:35