WhatsApp durumu Facebook hikayesinde paylaş çıkmıyor

media 9

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp durumu Facebook hikayesinde paylaş görünmüyor veya paylaş çıkmıyor ise ya henüz size yeni özellik gelmedi veya bir sorun var.

WhatsApp durumu Facebook hikayesinde paylaş görünmüyor mu? Acaba doğru sürümü yüklemediniz mi? Son güncellemenin sürüm numarasına bakınız. Doğru ise ve yine paylaş butonu yok ise o zaman uygulama ön belleği silinerek denensin ve cihaz yeniden başlatılsın. Sonradan kaldırma ve uygulamayı yükleme denenebilir.

teknik destek

Facebook şirketinin satın alarak büyüttüğü WhatsApp uygulaması yine önemli bir güncellemeyle karşımıza çıkıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 3 ay önce WhatsApp durumu Facebook’ ta paylaş haberi çıkmıştı. Yeni gelen habere göre kısa süre içerisinde yayınlanacak 2.19.258 sürümüyle artık WhatsApp durumu Facebook hikayelerde paylaşma özelliğine kavuşacak.

Beta testi tamamlandı sayılır. Yeni çıkacak sürümün başarı yüzdesine göre yayınlanacak ve belki bölge bölge kullanıma açılabilir. Yeni sürüm her zaman ki gibi ilk Hindistan kullanıcılarına sunulduğu yönünde bilgi var.

WhatsApp bu yenilik için birde soru cevap sayfası oluşturmuş. Genel kullanılması muhtemel sorular yer alıyor. Bu sayfaya görede güncelleme tüm kullanıcılarını aynı anda kapsayabilir.

WhatsApp durumu Facebook hikayesinde paylaş çıkmıyor

WhatsApp durumu Facebook’ ta nasıl paylaşılır

WhatsApp durum seçeneği / “Durumum” / “Facebook hikayesinde paylaş” ile işlem yapacaksını. Olursa başka yerde paylaşmak isterseniz o zaman sadece paylaşla devam ediyorsunuz. Burada birde instagram hikayesinde paylaş olabilir.

Paylaşımı seçmek istiyorsanız yani bir kaçını o zamanda durumumdan paylaşmak istenilen durumlar seçilerek üstte 3 noktayla işlem yapılabilir. Çıkacak seçenek Facebook’ ta paylaş olacak.

Facebook hikayelerinde durum paylaşmak için telefonda birde Facebook uygulamasının yüklü olması gerekiyor.