SkinnyPlayer Reklam Virüsü Nasıl Kaldırılır

media 2411

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

SkinnyPlayer programını bilgisayara yükledikten sonra başka programlarda yüklendi.İnternet sayfasını açtığımda reklamlar geliyor farklı site açılıyor neden

SkinnyPlayer nedir? Çeşitli video ve ses formatlarını destekleyen medya oynatıcı olarak sunulan SkinnyPlayer meşru ve yararlı gibi görünse de sürekli internet çevrimiçi durumlarında reklamlar oluşturur ve internet’ de yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi toplar, bu nedenle, potansiyel olarak istenmeyen reklam tipi programı (PUP) olarak sınıflandırdığımız reklam virüsüne neden olur.

teknik destek

SkinnyPlayer tarzı reklam açılmasına neden olan virüslerin temizlenmesi için: MalwareByte, Avira, Avast tarayıcı eklenti kaldırma ve genel virüs temizleme işlemini başlatabilirsiniz.

İnternet sayfasını açtığımda reklamlar geliyor farklı site açılıyor neden

 

SkinnyPlayer programını bilgisayara yükledikten sonra

Pop-up ve diğer müdahaleci reklamlar üretmek için bir ‘sanal tabaka’ kullanır. Sanal tabaka herhangi bir sitede üçüncü parti grafiksel içeriğin yerleştirme sağlar ve bu nedenle, reklamların hiçbiri ziyaret edilen web siteleri kaynaklanmaktadır. Adware-türü programlar tarafından oluşturulan Üçüncü taraf reklamlar sıklıkla böylece önemli ölçüde kullanıcıların genel Internet tarama deneyimi azalan, altta yatan içeriği gizlemek. Ayrıca, bazı onları yüksek riskli adware veya malware enfeksiyonları neden olabilir tıklayarak, böylece kötü niyetli web sitelerine yönlendirebiliyor.

Aşağıda SkinnyPlayer programının ilk kurulum ekranını görmektesiniz. Daire içerisine alınan kısımda SkinnyPlayer kurarken bunlarda (pro pc cleaner) yanında kurulacak diye belirtiyor.

İnternet sayfasını açtığımda reklamlar geliyor

İnternet sayfasını açtığımda reklamlar geliyor farklı site açılıyor neden

Araştırmalarda SkinnyPlayer coğrafi konumunuzu belirlemek için, Internet servis sağlayıcısı (ISS), işletim sistemi, ziyaret edilen web siteleri, sayfaları inceledi Internet Protokolü (IP) adreslerini toplar ve gösterir. Bu veri türü, ancak önemsiz görünen bazı sonradan üçüncü parti şirketlerle paylaşılır ve gelir elde etmek için kötüye vardır kişisel bilgilerinizi içerebileceğini unutmayın olabilir. Bu ciddi bir gizlilik sorunları ve hatta kimlik hırsızlığına yol açabilir.

skinnyplayer nedir,pro pc cleaner kaldırmak,mybackup pro kaldırma

Denetim masasında bulunan program ve özelliklerine giderek SkinnyPlayer sürüm 0.9b kaldırmanız önerilir. skinnyplayer nedir,pro pc cleaner kaldırmak

SkinnyPlayer virüsünü İnternet Explorer tarayıcısından kaldırmak resimli anlatım

skinnyplayer virüsü silmek,skinnyplayer programı virüs mü

SkinnyPlayer virüsünü Molzilla Firefox tarayıcısından kaldırmak resimli anlatım

reklam açılıyor,google olarak değiştirme

SkinnyPlayer virüsünü Google Chrome tarayıcısından kaldırmak resimli anlatım

İnternet sayfasını açtığımda reklamlar geliyor

Son Güncelleme: 14.03.2017 01:00