Telefondan Facebook hesap dondurma 2019

media 4517

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook' ta hesap nasıl kapatılır ve hesap nasıl dondurulur? Hesap kapatmak yerine dondurmak daha iyi olabiliyor. Nedeni zaman geçtikçe keşke kapatmasaydım denilebiliyor.

Facebook hesabını geçici kapatma ya da tamamen silmek için ne yapılmalı? Bu gibi soruların cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Tüm sorunlarınız için yorum bırakmanız yeterli.

teknik destek

Bir süre hesabınız kullanmak istemiyorsanız o zaman dondurma özelliği tam sizin için. Uzun veya kısa zamanlı olarak tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bazıları kafasına göre hesabı dondurup kısa süre sonra tekrar açıyor. Bazen 1 gün içerisinde birden çok bu işlemi yapanlar oluyordu. Facebook bunun önüne geçmek için sınırlama getirdi. Bu şekilde sürekli hesap dondurmaya çalışanların hesaplarını engelleyebiliyor. Ya da belli bir süre işlem yapmasını engelliyor.

Facebook hesap dondurma

Geçici olarak hesap kapatma yani dondurmak için verdiğimiz adresten cep telefonunda tıklayarak oturum açıksa hesabı dondurabilirsiniz. Değilse giriş bilgilerinizi yazmanız yeterli. Facebook hesap dondurma buradan

Telefondan Facebook hesap dondurmaFacebook hesap dondurma

Hesap Ayarları‘na tıklayın. Sol tarafından Güvenlik’e tıklayınız ve açılan sayfanın altındaki Hesabı dondur bağlantısına tıklayın.

Facebook hesabını silme

Facebook hesabınızı kapatmak istiyorsunuz tamamen silmek için önce facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account giriş yapınız sonra da açılan onay penceresinden “Hesabımı Sil” butonuna tıklayınız. 

Not:Facebook hesabınız 14 gün içerisinde giriş yapmadığınız takdirde hesabınız silinecektir.

Facebook Hesap iptali Facebook Hesap Dondurma


Facebook hesap silme adresi kapatma formu

Facebook hesap silme adresi kapatma formu

Facebook kodmatik nedir nasıl kullanılır

Facebook kodmatik nedir nasıl kullanılır
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:36