Facebook Twitter Instagram neden giremiyorum

media 2485

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook Twitter Instagram neden giremiyorum 2016

Facebook Twitter Instagram neden açılmıyor? İnternet neden yavaşladı. 3G ve 4.5G internet bağlantı sorunu yaşıyorum. Cep telefonumdan internet bağlantısı çok yavaş açılmıyor Turkcell, Vodafone, Türk Telekom – Avea internet bağlantısı sorunu. Vodafone, Türk Telekom Avea TTnet, Superonline, Doping, Turknet, Biri ADSL internet çok yavaş. Facebook Twitter Instagram neden giremiyorum 2016

teknik destek

İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapılan hain saldırı nedeniyle geçici olarak devlet Facebook, Twitter ve Instagram’ a ve bazı sosyal paylaşım sitelerine ulaşımda engelleme yaptı. Bu engelleme sonucunda internette yavaşlama görülmektedir. Bir nevi devlet internettin vanasını kıstı. Bu sorun 1-2 gün devam edebilir. Gün içerisinde etkisi biraz daha azalabilir. İnternet kullanıcıları bu sorunu çözmek için DNS ve VPN yöntemlerini tercih ettiler.

DNS ve VPN tehlikeli mi? Tabi güvenli olmayan bilinmeyen DNS adresleri ve VPN uygulamaları güvenlik açıklarına neden olabiliyor. Genelde kullanılan Google DNS adresi 8.8.8.8 – 8.8.4.4. Bu DNS adresi güvenilirdir. Malum Google’ nin.  Facebook Çok Sık Deniyorsun.Lütfen Daha Sonra Tekrar Dene, Cep telefonumdan Facebook Twitter Instagrama giremiyorum ve Facebook müşteri hizmetleri destek hattı konularına baktınız mı?

Facebook Twitter Instagram neden giremiyorum 2016

Facebook Twitter Instagram neden giremiyorum 2016

 

 

 

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:41