PUBG Mobile müşteri hizmetleri veya çağrı merkezi iletişim

media 830

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

PUBG müşteri hizmetleri çağrı merkezi Google' dan bakanlar için 444 telefon numarası bulunmuyor ve şikayet etmek için PUBG iletişim destek formu kullanılabilir.

0850 gibi PUBG Mobile müşteri hizmetleri olmadığını açıklayarak oyunda olası sorunlar ve şikayet etmek için ne yapılması gerektiğini anlatığımız yazımızdan yardım talebinde bulunanlar, önce yazıdaki adımları uygulasın ve sonra yorumla bize ulaşabilir. 

teknik destek

PUBG son zamanların en çok oynanan oyunların başını çekiyor. Tabi bu oyundan daha iyisi çıkana kadar şimdilik en iyisi diyebiliriz. Bilgisayarda veya telefonda oyunu elinden düşürmeyenlerin bu durumundan şikayetçi çok sayıda anne baba var. Oyunun bağımlılık ettiğini kimse inkar edemez.

PUBG’ da bazen çıkan hataların temel kaynağı sürüm güncellemeleri oluyor. Çıkan yenilikleri barındıran sürümler birde yanında bazı hataları getirebiliyor. Son bir kaç güncellemelerde bunun etkisi fazlasıyla görüldü. Peki çıkan hataları ve oyuncuları nereye şikayet edebiliriz?

PUBG Mobile iletişim e-posta ve destek bağlantıları işinizi görebilir. Oyun içerisinde de iletebileceğiniz bir bağlantı bulunuyor.

PUBG Mobile müşteri hizmetleri veya çağrı merkezi iletişim

PUBG Mobile iletişim adresleri

Genelde sık kullanılan üç kanalı sizlerle paylaştık. Oyun içerisinde ise çarka yani ayarlar simgesine dokunun. Genel başlığında sol bölüm altında “Destek” bölümüne giriniz. Açılan yer yardım kısmı ve aşağıdaki sorunlar için yardım isteyebilirsiniz. Birde bize ulaşın yazısına dokunduğunuzda canlı destek kısmı açılacak.

  • support.pubg.com/hc/tr/requests/new
  • support.pubg.com/hc/tr
  • [email protected]
  • Oyunun ayarlarına girin ve aşağıdaki “Destek” yazan yere girip yardımcı olacak konuları seçin. İsteyen aynı yerde üstte bize ulaşınla canlı destekten yararlanabilir

PUBG Mobile çağrı merkeziPUBG Mobile iletişimPUBG iletişim

PUBG Mobile şikayet etme

Bir hesabı şikayet edeceğiniz zaman elde tutulur bir durumun olması gerekiyor. Varsa belgelerinizle başvuru yapmanız daha sağlıklı olacak. Hata için iletişime geçmek istiyorsanız hatanın ekran görüntüsü talep edilebilir.

PUBG ban cezası için iletişime geçmek istiyorsanız ne yazık ki pek olumlu dönüş olmuyor. Gerçekten bir hata olduğunu düşünüyorsanız tüm kanalları denyebilirsiniz. Aynı zamanda haftalık aralıklı talep oluşturmayı deneyin.

PUBG dönüş ne zaman yapar? Geri dönüşler için bir zaman kavramından bahseden bir mesajı yok. Yoğunluk baz alınır ve gün içinde, hafta içinde veya ay içerisinde dönüş olabilir.

Hangi cihazla sorun yaşıyorsanız onu belirtmeyi unutmayın PUBG steam, Xbox veya PS4 support başlıkları seçilmesi gerekiyor. Dünya veya Türkiye PUBG müşteri hizmetleri diye bir kanal olmadığından dolayı talepler bu şekilde iletiliyor.

Son Güncelleme: 26.10.2019 00:41