Facebook Kimlik Fotokopisi ile Başvuru ve Şikayet Adresi

media 480

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Cep telefondan paylaşılanlar yazışma ve paylaşımlar Facebook zaman tünelinde görünmüyor veya hesaba girişte kimlik doğrulaması ekranı geliyor şikayet adresi ve kimlik gönderme.

Facebook kimlik doğrulaması talep ediyor mu? Kimlik fotokopisi ile hesap doğrulama yapılması şartı varsa yanında bazen ek bilgilerde istenebiliyor.

teknik destek

Facebook neden kimlik doğrulaması istiyor ve neden bunu yapmalıyım diye bir düşünceye sahipseniz mecburen bu adımı yapmanız gerekiyor. Bazen hesapta oluşan şüpheli işlemler veya davranışlar, bazen şikayetler ve bazende kural dışı işlemlerin doğurduğu bir sonuç olarak karşımıza çıkıyor.

Facebook hesabınız kilitlendi veya hesabınız çalındı geri almak istiyorsanız burada yer alan başvuru adresi ile sorunu çözebilirsiniz. Facebookla ilgili hemen hemen tüm sorunlar için başvuru adresi buradan 

Facebook Kimlik Fotokopisi İstiyor Şikayet Adresi

Mobil cihazınızdan bir şey paylaştığınız şey zaman tünelinizde görünmüyorsa, daha fazla bilgi vermek ve başvuru için lütfen aşağıda adresten formu doldurunuz.

 

Açılan başvuru sayfasında sizinle iletişime geçilecek mail adresini yazıp sorun bölümüne facebookta kullandığınız mail adresini ve sorununuzu yazıp dosya ekle bölümünden kimlik fotokopisini ekleyiniz. 

Facebook Kimlik Fotokopisi ile Başvuru ve Şikayet Adresi 

Lütfen aşağıdaki bilgileri de sağlayarak bu sorunu detaylı bir biçimde açıklayın:

Telefonumdan paylaştığım gönderiler görünmüyor. 

Zaman tünelinizde telefonunuzdan paylaştığınız gönderi görünmüyorsa yine yukarıda bıraktığımız sorun bildirimi adresini kullanın.
Sorun bildirimlerinde çoklu yöntem denenebilir. Bu adreslere Facebook iletişim veya müşteri hizmetleri adlı yazılardan ulaşabilirsiniz. Kimlik göndermeli miyim diye soracak olursanız eğer bu hesabı kullanmak istiyorsanız mecburen göndermeniz gerekiyor. Ama kimliğin bazı kısımlarını gizleyebilirsiniz. Seri no ve T.C. no gibi…

Yazışma ve Paylaşımlar Facebook Zaman Tünelinde Görünmüyor


Facebook şifremi yenileme e-postası maili gelmiyor

Facebook şifremi yenileme e-postası maili gelmiyor

Facebook şifre kurtarma öğrenme

Facebook şifre kurtarma öğrenme

Facebook Destek Hattı Yardım Hizmet Konuları

Facebook Destek Hattı Yardım Hizmet Konuları
Son Güncelleme: 10.10.2019 13:16