Twiitter Facebook neden açılmıyor

media 2445

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Twiitter Facebook neden açılmıyor 04.11.2016

Twiitter Facebook neden açılmıyor 04.11.2016. Facebook açılmıyor nedeni nedir? Twitter açılmıyor. Facebook’ a giremiyorum çözümü VPN DNS girme. 4 Kasım 2016 nasıl yapılır? Turkcell, Vodafone, Türk Telekom, Superonline, Turknet, Kablonet ve Doping Android iPhone cep telefondan Windows 7,  Windows 8.1 ve Windows 10′ dan girme.

teknik destek

Facebook ve Twitter çöktü mü? Neden erişim yapamıyorum? Bu siteye ulaşılamıyor twitter. com / facebook. com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü. Aşağıdakileri deneyin: Bağlantınızı kontrol etme Proxy’yi ve güvenlik duvarını kontrol etme nedir? Detaylar WhatsApp çalışmıyor bağlanıyor sorunu nedir? haberinde…

 

Twiitter Facebook neden açılmıyor

Twiitter Facebook neden açılmıyor 04.11.2016

Twiitter Facebook neden açılmıyor 04.11.2016

Facebook ve Twitter sitelerine erişim yapılamama nedeni, Selahattin Demirtaş gözaltına alındı. Twitter hesabında yaptığı paylaşımdan sonra erişim sorunu başladı. Tahmini geçici bir durum. Çoğu kullanıcı DNS ve VPN programlarına yönlendi.

Bu sorun geçici olduğundan beklemenizi öneririz. Erişim engelinde ara ara Facebook ve Twitter sitelerinde erişim sorunu devam edebilir. Teknoloji sorunları için önerdiğimiz destek hattını arayabilirsiniz.

WhatsApp bağlanıyor sorunu için WhatsApp yazdıklarım gitmiyor haberimizi inceleyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:41