Galaxy Note 3 Note 4 Çağrı Arama Numara Engelleme

media 3694

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Galaxy Note 3 Note 4, Numara Engelleme ve çağrı engelleme nasıl yapılır? Gelen Aramayı Engellemek Kısıtlamak için uygulama var mı? Engelleme Uygulaması Programı

Samsung Galaxy Note 3 ve Note 4 telefonlarda gelen çağrı aramaları, numaraları engelleme nasıl yapılır? Arama kısıtlama engelleme uygulaması programı var mı?

Samsung Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 4 telefonlarda numara engelleme ayarları aşağıda yer almaktadır. İsteyen Google Play Store mağazasında bulunan numara engelleme uygulamalarını tercih edebilir.

teknik destek

Ayarlar> Arama> Arama reddetme> Otomatik reddetme modu> Oto reddetme numaraları> Otomatik reddedilecekler listesi> Oluştur> Eşleşme kriterleri> İçerir> Numarayı giriniz

Numara Engelleme Modu etkinleştirmeAyarlar> Engelleme Modu özelliği açmak için sağ üst taraftan etkinleştirebilirsiniz.

  • Telefon> Menü> Ayarlar> Arama> Ek Ayarlar> Mevcut Ayarlar için biraz bekleyiniz. Arama engelleme‘ye basınız. Sesli aramayı seçiniz.
  •  

  • İstediğiniz engelleme türlerinden birini seçiniz. Tüm giden aramalar, Uluslararası aramalar, Ev hariç uluslararası aramalar, Tüm gelen aramalar, Dolaşımdayken gelen aramalar. Engelleme şifresini giriniz (1111)
  •  

Galaxy Note 3 Note 4 Çağrı Arama Numara Engelleme

Son Güncelleme: 24.03.2017 19:21